A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Pulai Dorottya |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Sajt Sajt történet Sajt fajták Sajt jelentősége Vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2227 |
- Példányok
- Leíró adatok
- Üzenet
- Other Versions (2)
- Hasonló tételek
- Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)
Hasonló tételek
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
Minden, ami sajt! Avagy a sajtok általános jellemzése és a hazai kézműves sajtok jelentősége a gasztronómiai rendezvényeken és vendéglátásban.
: Farkas Luca
: Farkas Luca
A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban
: Bakó Tamás
: Bakó Tamás
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Olasz sajtok fogyasztása az országeredet-imázs tükrében
: Szántó Kitti
: Szántó Kitti
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban
: Gál Bojána
: Gál Bojána
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti
: Czimre Kitti
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
Kézműves sajtok piaci lehetőségeinek vizsgálata a hazai kistermelők által készített termékek vonatkozásában
: Kiss János Krisztián
: Kiss János Krisztián
A nagy vállalkozások sikerességének története - avagy a McDonaldizáció jelentősége világszerte
: Kunhegyesi Martin
: Kunhegyesi Martin
Egy generációváltás története
: Vágány Judit Bernadett
Megjelent: (2024)
: Vágány Judit Bernadett
Megjelent: (2024)
A budapesti kávéházak története
: Jován Annamária
: Jován Annamária
A magyar műgyűjtés története
: Murányi Rita
: Murányi Rita
A budapesti kávéházak története
: Nemes Szabolcs
: Nemes Szabolcs
A Budapesti Értéktőzsde története
: Beréti András
Megjelent: (2008)
: Beréti András
Megjelent: (2008)
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Pataki-Bagó Dorottya
: Pataki-Bagó Dorottya
A nyelvvizsgáztatás története és digitalizálódása
: Szente Dávid László
: Szente Dávid László
A cenzúra története cenzúra a kommunista diktatúrákban
: Lencz László Márk
: Lencz László Márk
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Növényi fehérjék szerepe és jelentősége a vendéglátásban
: Ványi Enikő Marianna
: Ványi Enikő Marianna
A banktitok története Svájcban és Magyarországon
: Ortvein Katalin
: Ortvein Katalin
Pataky István Művelődési Központ története
: Szabó Dóra
: Szabó Dóra
Az olasz migráció története és kihívásai
: Bauer Emese
: Bauer Emese
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
Az ételfotózás jelentősége a vendéglátásban, mint marketing eszköz
: Uri Teodóra
: Uri Teodóra
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna
: Bagdány Zsuzsanna
Az e-sport bárok és rendezvények jelentősége a vendéglátásban
: Lampért Ádám
: Lampért Ádám
Hasonló tételek
-
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás -
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra -
Minden, ami sajt! Avagy a sajtok általános jellemzése és a hazai kézműves sajtok jelentősége a gasztronómiai rendezvényeken és vendéglátásban.
: Farkas Luca