A Vén Hajó Étterem és a Pannónia Gasztrohajó kínálatának elemzése
Saved in:
Main Author: | Molnár Fanni |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | Vén Hajó Étterem Pannónia Gasztrohajó kínálatelemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22522 |
Similar Items
A Kossuth Múzeumhajó és Vén Hajó Étterem, mint turisztikai piaci szereplő
: Tóth-Korsós Benedek
Published: (2018)
: Tóth-Korsós Benedek
Published: (2018)
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
A hajós turizmus bemutatása, szállodahajók és rendezvényhajók keresletének és kínálatának vizsgálata
: Horváth Enikő
: Horváth Enikő
Ballag már a vén diák... de hova tovább?
: Ács Vivien Elvira
: Ács Vivien Elvira
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
Hajós programok gasztronómiai kínálata
: Nick Karolina
: Nick Karolina
A VenToura Travel Kft. Utazási Irodának tevékenységében alkalmazott marketing-mix
: Kocsy Dóra
: Kocsy Dóra
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája
: Orbán Zsanett
: Orbán Zsanett
A dunai hajós gasztrokultúra Budapesten
: Szabó Krisztina Zsuzsanna
: Szabó Krisztina Zsuzsanna
Accor-Pannonia Hotels Zrt. marketing tevékenységének elemzése
: Dézsenyi Zsófia Anna
: Dézsenyi Zsófia Anna
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág
: Tóth Virág
Vitorlás hajó forgalmazó kisvállalkozás marketing tevékenysége
: Palkó Dániel Előd
: Palkó Dániel Előd
Az EuRégió West/Nyugat-Pannónia reklámstratégiája
: Tarnai Vera Ágnes
: Tarnai Vera Ágnes
A Pannonia Logisztikai Központ és Konténerterminál létrejöttének okai
: Peresztegi István
: Peresztegi István
A dunai hajós turizmus jelene és jövőbeni lehetőségei
: Ábrahám Lilianna
: Ábrahám Lilianna
A budapesti hajós turizmus szerepe a főváros turizmusában
: Szabó Kata
: Szabó Kata
Az A38 hajó szerepe Budapest kulturális rendezvénypiacán
: Bognár Szilárd
: Bognár Szilárd
Az Accor-Pannonia Hotels Zrt. adózása, adóterhelésének alakulása
: Malaczkó Jadranka Ilona
: Malaczkó Jadranka Ilona
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
Idegenforgalmi fejlesztések lehetőségei és korlátai a Hajós-bajai borvidéken
: Koch Annabella
: Koch Annabella
Hajós rendezvények Magyarországon a szervezési és környezetvédelmi kihívások tükrében
: Makai Dorottya
: Makai Dorottya
Hajós turizmus a MAHART Tours irodánál általánosan és vírushelyzetben
: Zsilka Zsanett
: Zsilka Zsanett
A hajós turizmus kialakulása és az azzal összefüggő katasztrófák
: Oláh Petra Orsolya
: Oláh Petra Orsolya
A Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztése
: Horváthné Tóth Anita
: Horváthné Tóth Anita
Létszám és bárgazdálkodás az Accor-Pannonia Hotels Zrt.-nél
: Bánáti Csilla
: Bánáti Csilla
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. tőzsdei bevezetésének a folyamata
: Thaly Anna
: Thaly Anna
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Ügyleti folyamatok elemzése exportban és importban, esettanulmány a libanoni hajós élőállat-szállítások esetében
: Szatmári Valéria
: Szatmári Valéria
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Turistacsoportok értékesítési lehetőségei és veszélyei az Accor-Pannonia Hotels-nél
: Boda Kincső
: Boda Kincső
Tréningek és képzések az Accor-Pannonia Hotels Zrt munkavállalói részére
: Buzási Alexandra
: Buzási Alexandra
Hajós körutazások népszerűsége, avagy van-e elég érdeklődő a piacon?
: Dátán Bernadett
: Dátán Bernadett
Similar Items
-
A Kossuth Múzeumhajó és Vén Hajó Étterem, mint turisztikai piaci szereplő
: Tóth-Korsós Benedek
Published: (2018) -
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik -
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina -
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta -
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia