Kenyérfajták és kenyérfogyasztási szokások a hazai lakosság és a vendéglátás körében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Kenyér Kenyérfogyasztás Sütőipari termékek Vendéglátás Pékáru |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2255 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg2255 | ||
| 005 | 20150921102927.0 | ||
| 008 | 150505suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Dedinszky Emese | |
| 245 | 1 | 0 | |a Kenyérfajták és kenyérfogyasztási szokások a hazai lakosság és a vendéglátás körében |h [elektronikus dokumentum] / |c Dedinszky Emese |
| 695 | |a Kenyér | ||
| 695 | |a Kenyérfogyasztás | ||
| 695 | |a Sütőipari termékek | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Pékáru | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2255/1/DEDINSZKY%20EMESE_SZAKD.pdf |z Dokumentum-elérés |