A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
Elmentve itt :
Szerző: | Goda Orsolya Éva |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Projektmunka |
Kulcsszavak: | Étlap Elemzés Francia Magyar Konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22582 |
Hasonló tételek
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
A sörök megjelenése a Paris Budapest Bár itallapján, a sör helye a gasztronómiában
: Németh Gergő
: Németh Gergő
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
Rebranding of a restaurant through the example of Villám Food Bar
: Hevér Kitti
: Hevér Kitti
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. működésének elemzése turisztikai szempontok szerint
: Sóti Réka
: Sóti Réka
A magyar luxus divatipar e-kereskedelmi és fenntarthatósági szempontok szerint
: Tóth Blanka
: Tóth Blanka
Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
Speciális terméket forgalmazó vállalkozás működésének elemző bemutatása vállalatgazdasági szempontok szerint
: Szurok Rebeka
: Szurok Rebeka
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
A L'Oréal Paris szépségnagykövetek szerepe a marketingkommunikációban
: Takács Enikő
: Takács Enikő
Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül
: Kobela Lilla
: Kobela Lilla
Starting up a Restaurant Business/Restaurant Entrepreneurship in Budapest
: Shoaib Hanif
: Shoaib Hanif
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
L'Oréal Paris termékekkel kapcsolatos elégedettség és lojalitás vizgsálata
: Kálló Enikő
: Kálló Enikő
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia
: Magyar Zsófia
A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
: Furák Fanni
: Furák Fanni
Az egyéni és a társas vállalkozás indításával kapcsolatos teendők, különösen számviteli szempontok szerint
: Kabály Krisztina
: Kabály Krisztina
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
A dekorkozmetikai piac Magyarországon és a L'Oréal Paris márkastratégiája
: Adamcsek Leona
: Adamcsek Leona
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
: Koller Anna
: Koller Anna
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
An exploratory investigation of guest satisfaction in the case of Sáo Food and Bar Budapest
: Nguyen Dieu Huyen
: Nguyen Dieu Huyen
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
The management of the impacts of the pandemic on the operation of restaurants in Budapest and the metropolitan area
: Geszler Fanni Erzsébet
: Geszler Fanni Erzsébet
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
An investigate on restaurant intervention to promote healthy food choices The case of Khan Asian Food & Bar
: Pham Thu Trang
: Pham Thu Trang
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
Hasonló tételek
-
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő -
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma -
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella -
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin -
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese