Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukor édesítőszer eritrit xilit stevia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2280 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg2280 | ||
005 | 20150921102554.0 | ||
008 | 150506suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Csukás Hajnalka | |
245 | 1 | 0 | |a Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása |h [elektronikus dokumentum] / |c Csukás Hajnalka |
695 | |a cukor | ||
695 | |a édesítőszer | ||
695 | |a eritrit | ||
695 | |a xilit | ||
695 | |a stevia | ||
700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2280/1/CsukasHajnalka_GVIS4Q.pdf |z Dokumentum-elérés |