Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csukás Hajnalka
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukor
édesítőszer
eritrit
xilit
stevia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/2280

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg2280
005 20150921102554.0
008 150506suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Csukás Hajnalka 
245 1 0 |a Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Csukás Hajnalka 
695 |a cukor 
695 |a édesítőszer 
695 |a eritrit 
695 |a xilit 
695 |a stevia 
700 0 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2280/1/CsukasHajnalka_GVIS4Q.pdf  |z Dokumentum-elérés