Complex analysis of the opening of a new restaurant, called Sidreria
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Feasibility study Restauranteur Market analysis Competition Financial projection |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2282 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg2282 | ||
| 005 | 20151215121648.0 | ||
| 008 | 150506suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a eng | ||
| 100 | 1 | |a Fegyveres Dorottya | |
| 245 | 1 | 0 | |a Complex analysis of the opening of a new restaurant, called Sidreria |h [elektronikus dokumentum] / |c Fegyveres Dorottya |
| 246 | 1 | 0 | |a Complex analysis of the opening of a new restaurant, called Sidreria |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Feasibility study | ||
| 695 | |a Restauranteur | ||
| 695 | |a Market analysis | ||
| 695 | |a Competition | ||
| 695 | |a Financial projection | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Cservák György |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2282/7/dissertation%20%282%29.pdf |z Dokumentum-elérés |