Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Babustyák-Horváth Eszter
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Kulcsszavak:Értékesítés
Vendéglátás
Food and Beverage
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/22866

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg22866
005 20200221122059.0
008 191107suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Babustyák-Horváth Eszter 
245 1 0 |a Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése  |c Babustyák-Horváth Eszter  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Értékesítés 
695 |a Vendéglátás 
695 |a Food and Beverage 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22866/1/Babusty%C3%A1k-Horv%C3%A1th%20Eszter_AIZARY_TV_FOSZK.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22866/2/Babusty%C3%A1k-Horv%C3%A1th%20Eszter_AIZARY_TV_FOSZK_titkos%C3%ADt%C3%A1s.pdf  |z Dokumentum-elérés