Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Értékesítés Vendéglátás Food and Beverage |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22866 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg22866 | ||
| 005 | 20200221122059.0 | ||
| 008 | 191107suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Babustyák-Horváth Eszter | |
| 245 | 1 | 0 | |a Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése |c Babustyák-Horváth Eszter |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Értékesítés | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Food and Beverage | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22866/1/Babusty%C3%A1k-Horv%C3%A1th%20Eszter_AIZARY_TV_FOSZK.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22866/2/Babusty%C3%A1k-Horv%C3%A1th%20Eszter_AIZARY_TV_FOSZK_titkos%C3%ADt%C3%A1s.pdf |z Dokumentum-elérés |