A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Simon Kata Réka |
---|---|
További közreműködők: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Kulcsszavak: | Projektmunka Étlap Étlap elemzés Kínálat elemzés Vendéglő Kínálat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22874 |
Hasonló tételek
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
: Szatmári Bettina Nikolett
: Szatmári Bettina Nikolett
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
Egy családi vállalkozás, a Lehel Vendéglő marketingstratégiája
: Tamási Réka
: Tamási Réka
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül
: Fehér Anita
: Fehér Anita
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
Egy családi vendéglátó vállalkozás kihívásai. A Rosenstein Vendéglő esete
: Tiffán Zsófia
: Tiffán Zsófia
Az Izsóp Étterem és Bisztró tavaszi és nyári étlapjának elemzése a szezonális nyersanyagok szempontjából
: Gulyás Vivien
: Gulyás Vivien
"A pacal fellegvára" A jakabszállási Nádas Vendéglő tevékenységének átfogó vizsgálata
: Szentkúti Judit
: Szentkúti Judit
Hargita megye turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Bende Réka
: Bende Réka
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
A termelés elmélete tantárgy elméleti oktatásának szakmódszertana a vendéglátásszervező-vendéglős képzésben
: Búzásiné Gurdon Viktória
: Búzásiné Gurdon Viktória
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia
: Holló Klaudia
Málta turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Kocsis Anett
: Kocsis Anett
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
A városi turizmus keresletének és kínálatának elemzése
: Napholcz Kitti
: Napholcz Kitti
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
Hazai és nemzetközi cukrászdák kínálatának az elemzése
: Csuta Rita
: Csuta Rita
A Courtyard by Mariott Budapest City Center étlapjának elemzése ételérzékenységben/allergiában szenvedők részére kínált választék alapján és az allergének jelölése
: Bangó Bianka
: Bangó Bianka
A női "utazási csomagok" kínálatának komplex elemzése
: Orosz Gabriella
: Orosz Gabriella
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A ReGe Gyros & Burger kínálatának elemzése
: Hazafi Eszter
: Hazafi Eszter
Hasonló tételek
-
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente -
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta -
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita -
A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
: Szatmári Bettina Nikolett -
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett