A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | zöldség Párlat Cékla Zeller Fogyasztás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22927 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg22927 | ||
| 005 | 20200221123141.0 | ||
| 008 | 191112suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Nyerges Dzsenifer Edina | |
| 245 | 1 | 2 | |a A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában |c Nyerges Dzsenifer Edina |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a zöldség | ||
| 695 | |a Párlat | ||
| 695 | |a Cékla | ||
| 695 | |a Zeller | ||
| 695 | |a Fogyasztás | ||
| 700 | 1 | |a Lenkovics Dr Beatrix |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22927/1/Nyerges_Dzsenifer_Edina_AHJJZO.pdf |z Dokumentum-elérés |