A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Halfogyasztás Magyar konyha Olasz konyha Egészséges táplálkozás Olaszország régiói |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22930 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg22930 | ||
| 005 | 20200224163249.0 | ||
| 008 | 191116suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Cavicchiolo Gabriella | |
| 245 | 1 | 2 | |a A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében |c Cavicchiolo Gabriella |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Halfogyasztás | ||
| 695 | |a Magyar konyha | ||
| 695 | |a Olasz konyha | ||
| 695 | |a Egészséges táplálkozás | ||
| 695 | |a Olaszország régiói | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22930/1/Szakdolgozat%20Cavicchiolo%20Gabriella%201..pdf |z Dokumentum-elérés |