A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Cavicchiolo Gabriella
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Halfogyasztás
Magyar konyha
Olasz konyha
Egészséges táplálkozás
Olaszország régiói
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/22930

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg22930
005 20200224163249.0
008 191116suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Cavicchiolo Gabriella 
245 1 2 |a A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében  |c Cavicchiolo Gabriella  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Halfogyasztás 
695 |a Magyar konyha 
695 |a Olasz konyha 
695 |a Egészséges táplálkozás 
695 |a Olaszország régiói 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22930/1/Szakdolgozat%20Cavicchiolo%20Gabriella%201..pdf  |z Dokumentum-elérés