A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
Saved in:
Main Author: | Cavicchiolo Gabriella |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Halfogyasztás Magyar konyha Olasz konyha Egészséges táplálkozás Olaszország régiói |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22930 |
Similar Items
A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
: Mandjik Benjámin
: Mandjik Benjámin
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence
: Kiss Bence
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
Az olasz-magyar kulturális kapcsolatok alakulása az Olasz Kultúrintézet tevékenységén keresztül
: Tóth Boglárka
: Tóth Boglárka
Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok fejlődése
: Kövesdi Réka Adél
: Kövesdi Réka Adél
Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai
: Szelezsán Krisztián
: Szelezsán Krisztián
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
A Budapesti Olasz Kereskedelmi Kamara szerepe a rendszerváltás utáni olasz-magyar kapcsolatok alakulásában.
: Bocsi Dóra
: Bocsi Dóra
Számvitel és adózás kapcsolata az éves zárás tekintetében
: Tóth Imola
: Tóth Imola
A magyar és az olasz egészségügyi rendszer összehasonlítása hatékonyságvizsgálat
: Pataki Renáta
: Pataki Renáta
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Olasz - Magyar borfogyasztási szokások és pincészetek működése
: Suhayda Ákos
: Suhayda Ákos
Az olasz gazdasági válság
: Győry Béla
: Győry Béla
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
Olaszország és az olasz vállalatok szerepe a magyar gazdaságban
: Péter Andrea Rita
: Péter Andrea Rita
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései
: Prekopa Dalma
: Prekopa Dalma
Az elmúlt évtized legfontosabb trendformáló hatásai az olasz FDI projektekre és az olasz gazdaságra
: Ozsváth András
: Ozsváth András
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
Az olasz médiát befolyásoló tényezők
: Kovács Dárius
: Kovács Dárius
Az olasz működő tőkebefektetések Magyarországon
: Kiss Fanni
: Kiss Fanni
Multilexikális egységek az olasz nyelvben
: Fodorné Bene Kata
Published: (2018)
: Fodorné Bene Kata
Published: (2018)
A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
: Dubecz Sándor
: Dubecz Sándor
Az olasz migráció története és kihívásai
: Bauer Emese
: Bauer Emese
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
A magyar-olasz kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok alakulása rendszerváltástól napjainkig
: Széll Krisztina
: Széll Krisztina
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
Egy olasz kerámia burkolatmárka magyar piacra való bevezetésének kihívásai
: Tőkés András
: Tőkés András
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
Magyarország turisztikai helyzete az olasz küldőpiacon
: Móczó Renáta Valentina
: Móczó Renáta Valentina
Similar Items
-
A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
: Mandjik Benjámin -
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence -
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence -
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza -
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili