Kávé és csokoládé desszertek párosítási szokásainak összehasonlítása Amerikában és Magyarországon
Saved in:
Main Author: | Lakó Nóra Petra |
---|---|
Other Authors: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Kávé Csokoládé párosítás kávé és csokoládé párosítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22992 |
Similar Items
Amerikában és Magyarországon használt szállodaminősítő rendszerek
: Simon Tünde
: Simon Tünde
Néger költészet Amerikában
: Kéri András
Published: (2020)
: Kéri András
Published: (2020)
Bioetanol geostratégiák Amerikában
: Hubai József
Published: (2009)
: Hubai József
Published: (2009)
A kézműves csokoládé fogyasztói szokásainak feltárása és marketingstratégiájának kialakítása
: Gőgh Beáta
: Gőgh Beáta
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva
: Borbély Éva
Japán desszertek, édességek
: Félegyházi-Török Vanda
: Félegyházi-Török Vanda
A kávé, a kávéházak kialakulása és a lakosság kávéfogyasztási szokásainak vizsgálata
: Móni Viktória
: Móni Viktória
Brazília gazdasága és regionális szerepe Latin-Amerikában
: Morava Benedek
: Morava Benedek
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon
: Teszáry Eszter Olga
: Teszáry Eszter Olga
Csokoládé-Fogyassza egészséggel!
: Márkus Csilla
: Márkus Csilla
Csokoládé Marketing Bemutatása
: Kovics Tamás
: Kovics Tamás
Magyar Közösségek Latin-Amerikában- A kolumbiai magyar diaszpóraközösség
: Belányi Emőke
: Belányi Emőke
A hazai csokoládé gasztrokultúra
: Keviczky Krisztina
: Keviczky Krisztina
Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
: Sipos Bolda Szemőke
: Sipos Bolda Szemőke
A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában
: Varga Fanni Andrea
: Varga Fanni Andrea
A Milka csokoládé marketingkommunikációs tevékenysége és annak elemzése
: Juhász Nóra
: Juhász Nóra
A kakaófától a csokoládé készítésig, a csokoládétól a magyarországi csokoládé fogyasztási szokásokig
: Szalontai Patrik Zoltán
: Szalontai Patrik Zoltán
A csokoládé történelme, jelene és jövője
: Szakmár Alexandra Brigitta
: Szakmár Alexandra Brigitta
A csokoládé szerepe a vendéglátásban
: Lenkei Mónika
: Lenkei Mónika
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Diétás sütemények és desszertek választékának vizsgálata Hévíz kávézóiban, cukrászdáiban
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
Kávé kereskedés értékesítési stratégiája
: Magyarics Bence
: Magyarics Bence
Product placement tengeren innen és túl, megvalósítási utak háttértényezői Amerikában és Európában
: Happ Judit
: Happ Judit
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna
: Fábián Hanna
Csokoládé és manufakturális bonbonok a gasztronómia világában
: Bognár Máté
: Bognár Máté
Az újhullámos kávé elemzése és bemutatása
: Bogdányi Anna
: Bogdányi Anna
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
A kávé a hazai vendéglátásban
: Bognár Dominik
: Bognár Dominik
Specialty kávé a hazai kávékultúrában
: Hegedüs Klaudia Tünde
: Hegedüs Klaudia Tünde
A kávé, mint világpiaci áru
: Bobák Gergő Zoltán
: Bobák Gergő Zoltán
Kávé a világkereskedelemben - nemzetközi kávéegyezmény
: Töreki János
Published: (2014)
: Töreki János
Published: (2014)
A kávé szerepe a vendéglátásban
: Erdélyi Sára Boglárka
: Erdélyi Sára Boglárka
A kávé és kultúrája Fogyasztói szokások a 18 – 30 éves korosztály között
: Sperka Zsuzsanna
: Sperka Zsuzsanna
A csokoládé fogyasztói magatartásának vizsgálata generációs különbségekkel
: Czigler Dóra
: Czigler Dóra
A csokoládé múltja, jelene és jövője a magyarországi cukrásziparban
: Iváncsics Mária
: Iváncsics Mária
A csokoládé múltja, jelene és jövője a magyarországi cukrásziparban
: Iváncsics Mária
: Iváncsics Mária
A csokoládé múltja, jelene és jövője a hazai cukrászatokban
: Kamarás Klementina
: Kamarás Klementina
Az édes kísértés nyomában, avagy a csokoládé sokszínűsége
: Kókay Mercédesz Alexandra
: Kókay Mercédesz Alexandra
Similar Items
-
Amerikában és Magyarországon használt szállodaminősítő rendszerek
: Simon Tünde -
Néger költészet Amerikában
: Kéri András
Published: (2020) -
Bioetanol geostratégiák Amerikában
: Hubai József
Published: (2009) -
A kézműves csokoládé fogyasztói szokásainak feltárása és marketingstratégiájának kialakítása
: Gőgh Beáta -
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva