Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Vendéglátás Gasztronómia Ehető virág |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23037 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23037 | ||
| 005 | 20200226123137.0 | ||
| 008 | 191120suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Halmos Daniella Dóra | |
| 245 | 1 | 0 | |a Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban |c Halmos Daniella Dóra |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A szakdolgozatomban az ehető virágok témáját kutattam, amelyek manapság egyre nagyobb szerepet kapnak a gasztronómiában. A dolgozatban bemutattam a legalapvetőbb és leggyakoribb ehető virágokat, azok jellemzőit és opcionális felhasználási lehetőségeit. A kutatásom során vizsgáltam a virágok érzékszervi minőségét és jellemzőit egy érzékszervi bírálat keretében, illetve egy kérdőív segítségével felmértem a magyar lakosság tudását és véleményét a virágokkal és azok a vendéglátásban történő megjelenésével és alkalmazásával kapcsolatban. A kutatási eredményeim mindenképp pozitívnak bizonyultak, hiszen mind az érzékszervi bírálat, mind a kérdőív válaszainak elemzése során azt tapasztaltam, hogy a magyar társadalomnak van igénye az ehető virágokra, noha még különlegességnek és újdonságnak számít a jelenlegi piacon. | |
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Ehető virág | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23037/1/Halmos%20Daniella%20D%C3%B3ra_TISEKU_TVvend.pdf |z Dokumentum-elérés |