Különböző vallások gasztronómiájának összehangolása egy hazai fiktív étterem bemutatásán keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Szucskó Péter |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Vallásos étkezés Vallás Gasztronómia Étterem Üzleti Terv |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23085 |
Hasonló tételek
Különböző viselkedéstechnikai elemek, vallások és társadalmi kérdések megjelenése a spanyol és a török kultúrában
: Szabó Laura
: Szabó Laura
Multikulturalizmus az Európai Unióban, vallások és kultúrák együttélése a jelenkor Európájában
: Novák Péter
: Novák Péter
A felnőttképzés összehangolása a munkaerő-piaci elvárásokkal
: Fazekas Zsófia
: Fazekas Zsófia
Kína a vallások, a konfucianizmus és a gazdasági átalakulás tükrében
: Mezei Ildikó Melánia
: Mezei Ildikó Melánia
A dél-balatoni régió gasztronómiájának fejlődése
: Sneff Benjámin
: Sneff Benjámin
Magyarországi Szlovák kisebbség gasztronómiájának elemző bemutatása
: Szeredi Jácint
: Szeredi Jácint
Egy fiktív budapesti újhullámos cukrászda marketing terve
: Sütő-Nagy Zsuzsanna
: Sütő-Nagy Zsuzsanna
A tárgyi eszközök könyvvizsgálatának bemutatása egy fiktív vállalat példáján keresztül
: Faragó Katalin
: Faragó Katalin
Amerikai nyilvános részvénykibocsátások (IPO) elemzése egy fiktív befektetési vállalkozáson keresztül
: Fekete Dávid
: Fekete Dávid
Induló fiktív mozi üzleti terve
: Vezsenyi Ádám
: Vezsenyi Ádám
Boden-tó hagyományos és mai modern gasztronómiájának bemutatása
: Bánhidi Petra
: Bánhidi Petra
A Közel-Kelet gasztronómiájának megjelenése és elterjedése Budapesten
: Határ Sára Rebeka
: Határ Sára Rebeka
Helpdesk ticketing rendzser bemutatása, fejlesztése és összehangolása a cég IT infrastruktúrájával
: Jovánovics Dániel
: Jovánovics Dániel
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
Életmentő értékláncok egy kisvállalkozás bemutatásán keresztül.
: Kolossváry Márk
: Kolossváry Márk
A fiktív kiskereskedelmi kft beszámolójának könyvvizsgálata
: Szabó Bálint
: Szabó Bálint
Az egészséges termékek marketing reklámozása egy vállalat bemutatásán keresztül
: Gyarmathy Péter
: Gyarmathy Péter
A horvát kisebbségi népcsoport gasztronómiájának és kultúrájának elemző bemutatása
: Kovács Szonja Léna
: Kovács Szonja Léna
Marketingstratégiai koncepció és marketingterv kidolgozása egy fiktív cukrászda példáján
: Tóth Cintia Eszter
: Tóth Cintia Eszter
Fiktív budapesti, ázsiai témájú szálloda megvalósíthatósági tanulmányterve
: Balogh Barnabás
: Balogh Barnabás
Energiahatékonysági beruházás hatása egy fiktív vállalkozásra pénzügyi és adózási szempontból
: Varga Lívia
: Varga Lívia
Shared Service Centerek megléte vidéken - egy fiktív SSC üzleti terve
: Kovács Klaudia Krisztina
: Kovács Klaudia Krisztina
Marketingstratégiai koncepció és marketingterv kidolgozása egy induló, fiktív borbár számára
: Sziller Kristóf
: Sziller Kristóf
Céges rendezvények szervezésének általános folyamatai egy rendezvény bemutatásán keresztül
: Wachtl Fanni
: Wachtl Fanni
Egy termékvédjegy létrehozása és bevezetése, konkrét példa bemutatásán keresztül
: Totth Ádám
: Totth Ádám
A szervezettség jelentősége - Egy vállalati projekt részletes bemutatásán keresztül
: Szabó Patrik
: Szabó Patrik
A Közép- magyarországi régió gasztronómiájának vizsgálata a tradicionalitás és a megújulás vonatkozásában
: Merkl Máté
: Merkl Máté
Robert Boschon belüli folyamatok összehangolása, a fuvarszámla ellenőrzés és könyvelés területén Önszámlázás bevezetése és alkalmazása
: Dabi Brigitta
: Dabi Brigitta
Költségszámítás, önköltségszámítás a Gépsystem Kft. bemutatásán keresztül
: Rózsás Júlia
: Rózsás Júlia
Megváltozott fogyasztói szokások fitness blogok bemutatásán keresztül
: Kutas Andrea Virág
: Kutas Andrea Virág
Virtuális közösségek a Bulissimo Club bemutatásán keresztül
: Zeke Andrea
: Zeke Andrea
Márkázottság szerepe a Gyermelyi Tésztagyár bemutatásán keresztül
: Schmidt Berta
: Schmidt Berta
A rendezvényszervezés szakmai lépései egy konkrét rendezvény elemző bemutatásán keresztül
: Kertész Mónika
: Kertész Mónika
A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban
: Farkas Noémi Kinga
: Farkas Noémi Kinga
Az adóellenőrzés szerepe a feketegazdaság és a fiktív vállalkozások felderítésében
: Tóth Krisztina
: Tóth Krisztina
Az agrárfejlesztési támogatások jelentősége egyes pályázatok bemutatásán keresztül
: Balogh Brigitta
: Balogh Brigitta
Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül
: Pap Adrienn
: Pap Adrienn
CASH TARTÁSI MOTÍVUMOK VIZSGÁLATA EGY VÁLLALATCSOPORT CASH POOLING RENDSZERÉNEK BEMUTATÁSÁN KERESZTÜL
: Vörös Balázs
: Vörös Balázs
Induló egyéni vállalkozás általános tervezési, szervezési feladatai és egy fiktív egyéni vállalkozás üzleti terve
: Márkus Ilona
: Márkus Ilona
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
Hasonló tételek
-
Különböző viselkedéstechnikai elemek, vallások és társadalmi kérdések megjelenése a spanyol és a török kultúrában
: Szabó Laura -
Multikulturalizmus az Európai Unióban, vallások és kultúrák együttélése a jelenkor Európájában
: Novák Péter -
A felnőttképzés összehangolása a munkaerő-piaci elvárásokkal
: Fazekas Zsófia -
Kína a vallások, a konfucianizmus és a gazdasági átalakulás tükrében
: Mezei Ildikó Melánia -
A dél-balatoni régió gasztronómiájának fejlődése
: Sneff Benjámin