A kovászos péktermékek jelentősége és lehetséges integrációja a gluténmentes étrendbe
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | kovász gluténmentes gluténérzékenység kenyér glutén |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23103 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23103 | ||
| 005 | 20200225131336.0 | ||
| 008 | 191121suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Hóka Ádám Máté | |
| 245 | 1 | 2 | |a A kovászos péktermékek jelentősége és lehetséges integrációja a gluténmentes étrendbe |h [elektronikus dokumentum] / |c Hóka Ádám Máté |
| 695 | |a kovász | ||
| 695 | |a gluténmentes | ||
| 695 | |a gluténérzékenység | ||
| 695 | |a kenyér | ||
| 695 | |a glutén | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Lugasi Andrea |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23103/1/SzakdolgozatH%C3%B3ka%20%C3%81d%C3%A1mv%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |