Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
Saved in:
Main Author: | Virág Dominik |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Konyhatechnológia Michelin- csillag Magyar gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23125 |
Similar Items
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint
: Horváth Bálint
A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon
: Ferenczi Dóra
: Ferenczi Dóra
Az etika megléte és hatása a budapesti éttermekben
: Molnár Katalin
: Molnár Katalin
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos
: Horváth Ákos
A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
: Ódor Tímea
: Ódor Tímea
A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben
: Hudák Dávid
: Hudák Dávid
A szakmai összefogások hatása a hazai gasztronómiára
: Csontó Zsófia
: Csontó Zsófia
Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben
: Szendrei Zsolt
: Szendrei Zsolt
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence
: Kiss Bence
Budapesti szállodák munkaerőpiaca különös tekintettel a 4 csillagos szállodákra
: Mikulás Dávid
: Mikulás Dávid
A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága
: Varga Dorottya
: Varga Dorottya
A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága
: Gyurkovics Zsombor Joel
: Gyurkovics Zsombor Joel
A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága
: Hajdú Petra
: Hajdú Petra
A közösségi médiában rejlő lehetőségek négy csillagos budapesti szállodán keresztül bemutatva
: Rapavi Zsófia
: Rapavi Zsófia
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
: Kovács Lilla
: Kovács Lilla
Michelin, több mint abroncs
: Surman Adrienn
: Surman Adrienn
Az amerikai dollár, mint világpiaci valuta és annak fenntarthatósága
: Ozváry Balázs
: Ozváry Balázs
Az amerikai dollár, mint világpiaci valuta és annak fenntarthatósága
: Ozváry Balázs
: Ozváry Balázs
Shine bright like a Michelin star - encountering the meaning of Michelin stars in gastronomy and tourism
: Németh Luca
: Németh Luca
A hagyományos és modern konyhatechnológiák és alkalmazásuk a Hadik Kávéházban
: Tóth Gellért
: Tóth Gellért
A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben
: Gerlei Gabriella Csilla
: Gerlei Gabriella Csilla
Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
: Kovács András
: Kovács András
AZ ONLINE UTAZÁSI IRODÁK ELTERJEDÉSE ÉS SZEREPE EGY BUDAPESTI 3 CSILLAGOS SZÁLLODA MŰKÖDÉSÉBEN
: Verebélyi Vivien
: Verebélyi Vivien
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
A Forma-1 Magyar Nagydíj fenntarthatósága
: Kovács Márton Zsolt
: Kovács Márton Zsolt
A nyugdíjrendszer fenntarthatósága
: Sándor István
: Sándor István
Az 5 csillagos üzleti szállodák versenye Budapesten
: Veres Réka
: Veres Réka
A rendezvényszervezési tevékenység összehasonlítása a Hotel Broadmoor és egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján keresztül
: Takács Dávid László
: Takács Dávid László
Michelin Hungária Kft. legújabb téli abroncsának bevezetése a magyar piacra
: Frisch Szabolcs György
: Frisch Szabolcs György
A Harmónia Day Spa fenntarthatósága Budapest XI.kerületében
: Virág Violetta
: Virág Violetta
A fenntartható gasztronómia a Michelin-csillag tükrében
: Sváb Gréta Viktória
: Sváb Gréta Viktória
A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága és a nyugdíjak elégségessége
: Gál Tímea Rita
: Gál Tímea Rita
A nyugdíjrendszer fenntarthatósága a magyar társadalom megítélése szerint
: Kucsera Boglárka
: Kucsera Boglárka
Az üzleti turizmus szerepe az 5 csillagos szállodákban
: Gál Gitta
: Gál Gitta
A nyugdíjrendszerek fenntarthatósága és elégségessége
: Takács Eszter
: Takács Eszter
Szervezet átalakítás szükségessége a Michelin-Hungária Kft. -ben
: Kozma Sándor
: Kozma Sándor
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága és összehasonlítása az osztrák nyugdíjrendszerrel
: Dobó Nikolett
: Dobó Nikolett
A magyar állami nyugdíjrendszer fenntarthatósága és vizsgálatának I.T. háttere
: Tamás Ádám
: Tamás Ádám
A kulturális turizmus fenntarthatósága Balin
: Király Bernadett
: Király Bernadett
Similar Items
-
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint -
A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon
: Ferenczi Dóra -
Az etika megléte és hatása a budapesti éttermekben
: Molnár Katalin -
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos -
A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
: Ódor Tímea