Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | helyi termék Gasztonómia Termelés Karbonlábnyom Beszerzés, alapanyagellátás élelmiszer kilométer |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23128 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg23128 | ||
005 | 20200226154255.0 | ||
008 | 191121suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Nagy Attila | |
245 | 1 | 3 | |a Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban |h [elektronikus dokumentum] / |c Nagy Attila |
695 | |a helyi termék | ||
695 | |a Gasztonómia | ||
695 | |a Termelés | ||
695 | |a Karbonlábnyom | ||
695 | |a Beszerzés, alapanyagellátás | ||
695 | |a élelmiszer kilométer | ||
700 | 0 | 1 | |a Erdélyi Éva |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23128/1/Nagy_Attila_VM0K4T.pdf |z Dokumentum-elérés |