Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nagy Attila
Other Authors: Erdélyi Éva
Format: Thesis
Kulcsszavak:helyi termék
Gasztonómia
Termelés
Karbonlábnyom
Beszerzés, alapanyagellátás
élelmiszer kilométer
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/23128

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg23128
005 20200226154255.0
008 191121suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Nagy Attila 
245 1 3 |a Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Nagy Attila 
695 |a helyi termék 
695 |a Gasztonómia 
695 |a Termelés 
695 |a Karbonlábnyom 
695 |a Beszerzés, alapanyagellátás 
695 |a élelmiszer kilométer 
700 0 1 |a Erdélyi Éva  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23128/1/Nagy_Attila_VM0K4T.pdf  |z Dokumentum-elérés