A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Káposzta Termelés Savanyítás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23139 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23139 | ||
| 005 | 20200226124349.0 | ||
| 008 | 191122suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Molnár Henrietta | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban |h [elektronikus dokumentum] / |c Molnár Henrietta |
| 246 | 1 | 0 | |a A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Káposzta | ||
| 695 | |a Termelés | ||
| 695 | |a Savanyítás | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23139/1/Moln%C3%A1r%20Henrietta_S7SRO3_TV.pdf |z Dokumentum-elérés |