A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Henrietta |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Káposzta Termelés Savanyítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23139 |
Hasonló tételek
A Rosmarein Táncegyesület szerepe a vecsési hagyományőrzésben
: Bittner Bernadett
: Bittner Bernadett
A Vecsési Polgármesteri Hivatal szervezeti és humán menedzsmentje
: Fűri Dorottya
: Fűri Dorottya
Hagyományőrző gasztronómiai rendezvények a Dél-alföldi régióban
: Diószegi Dóra
: Diószegi Dóra
Egészségturisztikai versenytárselemzés a Közép-Magyarországi régióban - A SPAuza Medical Wellnessház gyakorlatában
: Verebesi Gréta
: Verebesi Gréta
Kicsit sárga, kicsit savanyú avagy A magyar kisvállalkozások marketingkommunikációja külföldi társaik tükrében
: Tóth András
: Tóth András
A mikro-, kis- és középvállalkozások forrásszerzési lehetőségei a Közép-Magyarországi Régióban (KMR)
: Winhardt Ferenc
: Winhardt Ferenc
Az egészségturizmus jelenléte a Közép-Dunántúli régióban
: Megyeri Roxána
: Megyeri Roxána
Innovativ ügyféltámogatási rendszer a közép-kelet európai régióban
: Kocsis Nóra
: Kocsis Nóra
Térségfejlesztés a Közép-Dunántúli Régióban és a Sárbogárdi kistérségben
: Harmath Orsolya
: Harmath Orsolya
Az egészségturizmus helyzete és jelentősége a Közép-Magyarország régióban
: Tamásy Barbara
: Tamásy Barbara
Fenntartható városi közlekedés és elővárosi vasúti elérhetőség javítása a Közép-magyarországi régióban a MÁV-HÉV Zrt. vonatkozásában
: Horváth Eszter
: Horváth Eszter
Budapest, mint az ország gasztronómiai fesztiválközpontja
: Kármán Orsolya Marietta
: Kármán Orsolya Marietta
Az üzleti szolgáltatóközpontok nemzetgazdasági jelentősége és szerepe a közép-kelet-európai régióban
: Kertész Anita
: Kertész Anita
Magyarországi gasztronómiai fesztiválok marketingkommunikációja konkrét példák alapján
: Radics Dóra
Megjelent: (2013)
: Radics Dóra
Megjelent: (2013)
Aktívan a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régióban - A természetjárás és egyes ágazatainak bemutatása
: Tordai Vivien
: Tordai Vivien
Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban
: Lukácsfy Dóra
: Lukácsfy Dóra
Kínai működőtőke-befektetések a közép-kelet-európai régióban és az Új Selyemút kezdeményezés
: Sándor Barbara
: Sándor Barbara
Magyarország lovasturizmus lehetőségei a Budapest-Közép-Duna-vidék és az Észak-Magyarország régióban
: Füzesi Dóra
: Füzesi Dóra
A kisvasutak szerepe az Észak-Magyarországi idegenforgalmi régióban
: Babik Barbara
: Babik Barbara
Tematikus utak jelentősége az Észak-Magyarországi idegenforgalmi régióban
: Pahocsa Zsuzsanna
: Pahocsa Zsuzsanna
Hungarikumok, mint gasztronómiai vonzerők szerepe a magyar turizmusban
: Ritz Noémi
: Ritz Noémi
Az Új SZéchenyi Terv keretében megvalósított szociális célú kiemelt városrehabilitációs projektek a Közép-dunántúli régióban
: Farkas Dóra
: Farkas Dóra
A magyarországi kereskedelmi és magánszálláshelyek fejlődésének trendjei a Balaton régióban
: Raits Dorottya
: Raits Dorottya
Víziturisztikai fejlesztések lehetőségei a Budapest- Közép-Dunavidék Idegenforgalmi régióban, illetve a Soroksári-(Ráckevei) Dunaág turisztikai hasznosíthatósága
: Diamant Máté Kristóf
: Diamant Máté Kristóf
A Közép-Magyarországi Régió KKV-inak marketingstratégiái
: Pintér Márk
: Pintér Márk
Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés
: Szorgalmatos Dorottya
: Szorgalmatos Dorottya
Gasztronómiai fesztiválok Magyarországon
: Simon Nikolett
: Simon Nikolett
Gasztronómiai kalandok Svájcban
: Csányi Kitti
: Csányi Kitti
Az aktív turizmus szerepe Magyarországon és az Észak-Magyarországi régióban
: Nagy Gabriella
: Nagy Gabriella
Street Food, mint gasztronómiai irányzat és helye a minőségi vendéglátásban
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Ipari parkok, mint a gazdaságfejlesztés eszközei az Észak-Alföldi Régióban
: Sándor Evelyn
: Sándor Evelyn
A Street Food, mint gasztronómiai irányzat bemutatása, és marketingkommunikációs eszközeinek ismertetése.
: Baráz Patrícia
: Baráz Patrícia
A mikro-, kis- és középvállalkozások helyzete a Nyugat-Magyarországi Régióban - támogatásuk inkubátorházakkal
: Galamb Eszter
: Galamb Eszter
Gasztronómiai fesztiválok és fesztiválgasztronómia
: Németh Attila
: Németh Attila
Hajós programok gasztronómiai kínálata
: Nick Karolina
: Nick Karolina
Szélsőséges gasztronómiai szokások vizsgálata
: Varga Ágnes
: Varga Ágnes
Hasonló tételek
-
A Rosmarein Táncegyesület szerepe a vecsési hagyományőrzésben
: Bittner Bernadett -
A Vecsési Polgármesteri Hivatal szervezeti és humán menedzsmentje
: Fűri Dorottya -
Hagyományőrző gasztronómiai rendezvények a Dél-alföldi régióban
: Diószegi Dóra -
Egészségturisztikai versenytárselemzés a Közép-Magyarországi régióban - A SPAuza Medical Wellnessház gyakorlatában
: Verebesi Gréta -
Kicsit sárga, kicsit savanyú avagy A magyar kisvállalkozások marketingkommunikációja külföldi társaik tükrében
: Tóth András