Kiskunhalas gasztronómiája
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Luca Kata |
---|---|
További közreműködők: | Gundel János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Kiskunhalas gasztronómia recept |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23182 |
Hasonló tételek
Kiskunhalas turisztikai portfóliójának vizsgálata
: Sendula Fanni
: Sendula Fanni
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita
: Farkas Anita
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs
: Bánki Balázs
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs
: Brunner Balázs
Zsámbék és környékének gasztronómiája
: Papp Anita
: Papp Anita
Szeged és környékének gasztronómiája
: Kovács Tímea
: Kovács Tímea
A rendezvényszervezés elvei a "Kiskunhalas Város Napja 2019" elnevezésű rendezvény példáján
: Nagy Tímea
: Nagy Tímea
Kecskemét kistérség gasztronómiája és hagyományai
: Sallai Mária
: Sallai Mária
A szatmári térségek jellegzetes gasztronómiája
: Szilvasán Eszter
: Szilvasán Eszter
A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája
: Orbán Zsanett
: Orbán Zsanett
A GINOP - 7.1.3 - 2015 Turisztikai fejlesztési pályázat hatásai Kiskunhalas turizmusára
: Narancsik Norbert Ádám
: Narancsik Norbert Ádám
A lengyel gasztronómia – az ünnepek gasztronómiája
: Suta Olga Barbara
: Suta Olga Barbara
Andalúzia épített kulturális öröksége és gasztronómiája
: Lendvai Csenge
: Lendvai Csenge
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
Az online és offline zaklatás előfordulási aránya és formái a különböző középiskolai iskolatípusokban Kiskunhalas és környékén
: Gilicze-Bátyai Dóra
: Gilicze-Bátyai Dóra
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia
: Szilvási Zsófia
Helyi ízek és globális trendek A magyar Michelin Guide vidéki gasztronómiája
: Galácz Viktória
: Galácz Viktória
Az LMBTQIA+ közösség médiareprezentációja
: Varga Luca
: Varga Luca
A magyar Z generációs fiatalok kereskedelmi televíziónézési szokásai
: Varga Luca
: Varga Luca
The impact of Pablo Escobar on the Colombian economy.
: Varga Kata
: Varga Kata
A digitális és az analóg megoldások szerepe a kiállítások innovatív fejlesztésében a Special Effects Zrt. példáján keresztül
: Boda Luca Kata
: Boda Luca Kata
A lovagi torna hatása Sümeg imázsára
: Kiss Luca Kata
: Kiss Luca Kata
A húsipari termékek csomagolásának szerepe a marketingben és a fogyasztói élményben, fenntarthatósági szempontokkal kiegészítve
: Csirke Luca Kata
: Csirke Luca Kata
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Special features of Tenerife tourism through the example of Hotel Best Jacaranda
: Koronczay Luca Kata
: Koronczay Luca Kata
A coaching és egyéb fejlesztések alkalmazásának lehetséges motivációi a magyarországi kis- és középvállalatok körében
: Varga Luca Anna
: Varga Luca Anna
A táncrendezvények hatása a turizmusra
: Nógrádi Luca
: Nógrádi Luca
A Z generáció fogyasztói magatartása, reklámmal kapcsolatos attitűdjei és elérése
: Pervai Luca
: Pervai Luca
Az üzleti etika szerepe a L'Oréal vállalati stratégiájában
: Törzsök Luca
: Törzsök Luca
Egy magyar és egy ausztriai létesítmény összehasonlító elemzése / A Danubius Gellért Hotel és a Kirchenwirt Gasthof összehasonlító elemzése
: Maár Luca
: Maár Luca
Hazai pályakezdő fiatalok munkerőpiaci kérdései
: Behek Luca
: Behek Luca
Vállalatfinanszírozási lehetőségek vizsgálata a faktoringban rejlő lehetőségekre fókuszálva
: Szabó Luca
: Szabó Luca
PSD2 - Az Európai Parlament és az Európai Tanács irányelvének bemutatása a belső piaci pénzforgalmi szolgáltatásokról
: Risecskin Luca
: Risecskin Luca
A teljeskörű minőségbiztosítási rendszer elmélete és gyakorlata a szállodaiparban
: Bálint Luca
: Bálint Luca
Interkulturális kommunikációs kihívások civil kontextusban
: Bene Luca
: Bene Luca
Hasonló tételek
-
Kiskunhalas turisztikai portfóliójának vizsgálata
: Sendula Fanni -
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita -
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs -
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs -
Zsámbék és környékének gasztronómiája
: Papp Anita