The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | sustainable tourism Sustainability pricing strategies Green restaurant |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23185 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23185 | ||
| 005 | 20200228132748.0 | ||
| 008 | 191121suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a eng | ||
| 100 | 1 | |a Takács Péter Gergő | |
| 245 | 1 | 4 | |a The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept |h [elektronikus dokumentum] / |c Takács Péter Gergő |
| 246 | 1 | 0 | |a Az árképzési stratégiák szerepe a fenntartható étterem koncepcióban = The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a sustainable tourism | ||
| 695 | |a Sustainability | ||
| 695 | |a pricing strategies | ||
| 695 | |a Green restaurant | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Debreceni János |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23185/1/TP_Dissertation%20official%20t%C3%BCk%C3%B6rmarg%C3%B3.pdf |z Dokumentum-elérés |