A Neusiedlersee-Hügelland borvidék bemutatása, a ruszti Buschenschank Peter Schandl vendéglátóipari egységen keresztül, valamint az egység étel-ital kínálatának vizsgálata
Saved in:
Main Author: | Csitkovics Márk |
---|---|
Other Authors: | Lenkovics Dr. Beatrix |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Bor Ausztria Rust Neusiedlersee-Hügelland borvidék osztrák bor |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23206 |
Similar Items
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
Ledniczky Péter Forgóeszköz Finanszírozás Napjainkban -Faktoring
: Ledniczky Péter
: Ledniczky Péter
Világörökségek turisztikai hasznosításának összehasonlítása a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék kultúrtáj és a Fertő/Neusiedlersee kultúrtáj példáján
: Magosné Horváth Dorisz
: Magosné Horváth Dorisz
Kövecsi-Oláh Péter – Emre Saral Török–magyar diplomáciai kapcsolatok a két világháború között (1920–1945)
: Sáringer János
Published: (2024)
: Sáringer János
Published: (2024)
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc
: Deézsi Ferenc
Insight into the marketing process of Etele Cinema
: Küplein Kata Stella
: Küplein Kata Stella
Ital hungarikumok értékesítése a vendéglátásban
: Hollós Gergő Tibor
: Hollós Gergő Tibor
A Johnny's Bistro étel és italkínálata
: Somogyi Dorottya
: Somogyi Dorottya
Relaxációs ital bevezetése a magyar piacra
: Antal Adrienn
: Antal Adrienn
Ital "Hungarikumok" bemutatása és alkalmazása a vendéglátásban
: Lénárd Márta Lujza
: Lénárd Márta Lujza
Az Ital Magyarország Kft. webshop indítási projektje
: Timbókovics Péter Kristóf
: Timbókovics Péter Kristóf
A Badacsonyi borvidék borászati, turisztikai és gasztronómiai kínálatának vizsgálata a régió sajátosságainak előtérbe helyezésével
: Lászka Patrik
: Lászka Patrik
A szakképzés változásainak hatása a Balmazújvárosi Veres Péter Gimnázium és Szakképző Iskola életére
: Opre Györgyné
: Opre Györgyné
Az Arany Kaviár étel- és az italkínálatának bemutatása
: Salga Réka
: Salga Réka
Az ital fogyasztási szokások bemutatása koktélbárok példáján keresztül
: Hamar Noémi
: Hamar Noémi
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. értékesítési stratégiájának vizsgálata
: Nagy Rózsa
: Nagy Rózsa
A Péter Építő Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján
: Bodó Virág
: Bodó Virág
Az Intercontinental Budapest vendégkör összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
Az Intercontinental Budapest vendégkörének összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
Fedor Péter szakdolgozat 2012 - A belső ellenőrzés szerepe, kihívásai és sikertényezői a mai modern üzleti környezetben
: Fedor Péter
: Fedor Péter
A kávézás kultúrája, avagy az ital, amely meghódította a világot
: Bakai Boglárka
: Bakai Boglárka
A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
: Haga Gréta
: Haga Gréta
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
A fenntarthatóság és az étel pazarlás vizsgálata egy ötcsillagos budapesti szállodában
: Kővágó Jázmin
: Kővágó Jázmin
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
A pálinka, mint nemzeti ital image-fejlődése 2000-től 2010-ig Magyarországon
: Győry Eszter
: Győry Eszter
Similar Items
-
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila -
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata -
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza -
Ledniczky Péter Forgóeszköz Finanszírozás Napjainkban -Faktoring
: Ledniczky Péter -
Világörökségek turisztikai hasznosításának összehasonlítása a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék kultúrtáj és a Fertő/Neusiedlersee kultúrtáj példáján
: Magosné Horváth Dorisz