A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. működésének elemzése turisztikai szempontok szerint
Elmentve itt :
Szerző: | Sóti Réka |
---|---|
További közreműködők: | Róbert Nóra |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Sziget Fesztivál Sziget Zrt. Szervezeti felépítés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23211 |
Hasonló tételek
Speciális terméket forgalmazó vállalkozás működésének elemző bemutatása vállalatgazdasági szempontok szerint
: Szurok Rebeka
: Szurok Rebeka
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
A Sziget Kulturális Menedzser és Rendezvényszervező Iroda marketingstratégiájának elemző értékelése a Balaton Sound fesztivál példáján keresztül
: Jakab András Dávid
: Jakab András Dávid
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A fizikai környezet szerepe a Sziget Kulturális Menedzser Irodában
: Harsányi Zsuzsanna
: Harsányi Zsuzsanna
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
MechatroMotive Kft. működésének elemzése vezetői szempontok alapján
: Dreisziger György
: Dreisziger György
A magyar luxus divatipar e-kereskedelmi és fenntarthatósági szempontok szerint
: Tóth Blanka
: Tóth Blanka
Egy turisztikai kisvállalkozás életútja - Budatours Utazási Iroda működésének és gazdálkodásának elemzése
: Szabó Cintia Vivien
: Szabó Cintia Vivien
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
Az egyéni és a társas vállalkozás indításával kapcsolatos teendők, különösen számviteli szempontok szerint
: Kabály Krisztina
: Kabály Krisztina
Csepel-sziget és a Ráckevei Duna-ág környékének, természeti, és kulturális értékeinek turisztikai bemutatása
: Sárga Fanni
: Sárga Fanni
Tata turisztikai fejlesztéseinek vizsgálata fenntarthatósági szempontok alapján
: Lelovics Petra
: Lelovics Petra
Mauri Utazási Iroda működésének és tevékenységének bemutatása
: Horváth Krisztián
: Horváth Krisztián
A kínai-magyar kapcsolatok áttekintése gazdasági és kulturális szempontok alapján
: Kopornyik Csilla
: Kopornyik Csilla
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
Kulturális menedzsment szakmai gyakorlat
: Szabó Franciska
: Szabó Franciska
A Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek hatásainak turisztikai elemzése fenntarthatósági szempontok alapján
: Borsos Dalma Enikő
: Borsos Dalma Enikő
Egy utazási iroda értékesítési módszerei és lehetőségei – Az Óbuda Travel működésének elemzése
: Tadler Fanni Csenge
: Tadler Fanni Csenge
Hazai könnyűzenei fesztiválok marketingkomunnikációjának fogyasztói megítélése a Sziget Kulturális Szervezőiroda fesztiváljain keresztül
: Boros Regina
: Boros Regina
Kulturális különbségek megítélése a magyar munkavállalók szerint a Robert Bosch Kft. esetében
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A kulturális identitás megjelenése a fesztiváliparban - Sziget fesztivál és a Balaton Sound alapján
: Bokor Adél
: Bokor Adél
A Sziget Fesztivál online marketingkommunikációjának elemzése
: Váncza Panna
: Váncza Panna
Török csatlakozás - francia szempontok
: Kovács Noémi
: Kovács Noémi
A koronavírus-járvány időszakában alakult online utazási iroda esélye a turisztikai piacon
: Varzsik Réka
: Varzsik Réka
A kulturális körutazások szervezése a Fehérvár Travel Utazási Iroda példáján keresztül
: Bősze Lili
: Bősze Lili
Turisztikai Desztináció Menedzsment a Balaton turisztikai régióban
: Bálint Krisztina Dóra
: Bálint Krisztina Dóra
Az ország kincses szigete? A sziget fesztivál, mint gazdasági tényező
: Nyers Bernadett
Megjelent: (2014)
: Nyers Bernadett
Megjelent: (2014)
Marketing-menedzsment eszközök a kulturális turizmus piacán
: Kovács László, et al.
Megjelent: (2014)
: Kovács László, et al.
Megjelent: (2014)
A Sziget fesztivál brandteremtése
: Jugovits Pál Áron
: Jugovits Pál Áron
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
Turisztikai motivációk kulturális és társadalmi szempontból való elemzése
: Vincze Krisztina
: Vincze Krisztina
Borfogyasztási szokások és fogyasztói szempontok
: Fecser Tamara Vivien
: Fecser Tamara Vivien
Sziget Fesztivál reklám kampányok
: Varga Ferenc Miklós
: Varga Ferenc Miklós
A vállalati kultúra hatása a menedzsment működésének hatékonyságára
: Pichler Anita
: Pichler Anita
Az Anima Travel tematikus utazási iroda elemzése
: Kovács Réka
: Kovács Réka
A Fenntarthatóság Szigete? - Környezettudatosság és greenwashing vizsgálata a Sziget Fesztivál példáján keresztül.
: Barna Bianka Gabriella
: Barna Bianka Gabriella
Könnyűzenei fesztiválok szervezésének jövőbeni kihívásai a Sziget Zrt. példáján keresztül
: Slang Erik
: Slang Erik
Hasonló tételek
-
Speciális terméket forgalmazó vállalkozás működésének elemző bemutatása vállalatgazdasági szempontok szerint
: Szurok Rebeka -
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese -
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő -
A Sziget Kulturális Menedzser és Rendezvényszervező Iroda marketingstratégiájának elemző értékelése a Balaton Sound fesztivál példáján keresztül
: Jakab András Dávid -
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma