Ital "Hungarikumok" bemutatása és alkalmazása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Lénárd Márta Lujza |
---|---|
További közreműködők: | Krausz György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Hungarikumok ital Hungarikumok ital Hungarikumok részletes jellemzése |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23256 |
Hasonló tételek
Ital hungarikumok értékesítése a vendéglátásban
: Hollós Gergő Tibor
: Hollós Gergő Tibor
Hungarikumok a vendéglátásban
: Bayer Roland
: Bayer Roland
Hungarikumok a vendéglátásban
: Németh Nóra
: Németh Nóra
Hungarikumok és szerepük a vendéglátásban
: Gulyás Luca Ottilia
: Gulyás Luca Ottilia
Hungarikumok készítése és ajánlása a vendéglátásban A tokaji borkülönlegességek készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Vásárhelyi Gergely
: Vásárhelyi Gergely
Hungarikumok szerepe a turizmusban
: Végh Erzsébet
: Végh Erzsébet
Hungarikumok - A zserbó, mint Hungarikum
: Török Csilla Anna
: Török Csilla Anna
Az ital fogyasztási szokások bemutatása koktélbárok példáján keresztül
: Hamar Noémi
: Hamar Noémi
Hungarikumok az oktatásban, fókuszban a paprika
: Farkas Zoltánné
: Farkas Zoltánné
Hungarikumok a köztudatban és a turisztikai kínálatban
: Horváth Gerda
: Horváth Gerda
Relaxációs ital bevezetése a magyar piacra
: Antal Adrienn
: Antal Adrienn
Az Ital Magyarország Kft. webshop indítási projektje
: Timbókovics Péter Kristóf
: Timbókovics Péter Kristóf
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Hungarikumok, mint gasztronómiai vonzerők szerepe a magyar turizmusban
: Ritz Noémi
: Ritz Noémi
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. értékesítési stratégiájának vizsgálata
: Nagy Rózsa
: Nagy Rózsa
Belső benchmarking és gyakorlati alkalmazása
: Lénárd Orsolya
: Lénárd Orsolya
Informatikai rendszerek alkalmazása a vendéglátásban
: Horváth Attila
: Horváth Attila
A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
: Haga Gréta
: Haga Gréta
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
Új dolgozói készségek vizsgálata a vendéglátásban
: Szutter Gergő Lénárd
: Szutter Gergő Lénárd
A kávézás kultúrája, avagy az ital, amely meghódította a világot
: Bakai Boglárka
: Bakai Boglárka
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban
: Zsuga Sára Emese
: Zsuga Sára Emese
Nemzeti értékeink megőrzése. A hungarikumok és a köréjük szerveződő rendezvények Magyarországon és külföldön
: Zentai András
: Zentai András
Hagyomány, tradíció, megújulás. Egy családi vállalkozás új termék bevezetése a hungarikumok piacára
: Maros Mariann
: Maros Mariann
Fogyasztói szokások és attitűdök az élelmiszeripari hungarikumok és magyar termékek piacán Az etnocentrizmus szerepe az élelmiszerfogyasztásban
: Lenkei Judit
Megjelent: (2013)
: Lenkei Judit
Megjelent: (2013)
A pálinka, mint nemzeti ital image-fejlődése 2000-től 2010-ig Magyarországon
: Győry Eszter
: Győry Eszter
A hungarikumok a turizmusban. A keresleti oldal vizsgálata a hazai turizmus új márkaelemének értékeléséhez.
: Novák Betta Mónika
: Novák Betta Mónika
A SÖR, MINT FELTÖREKVŐ ITAL ALTERNATÍVA AZ IL GALLO NERO-BAN ÉS A GASZTRONÓMIÁBAN
: Fejes Barna
: Fejes Barna
Marketingeszközök alkalmazása a vendéglátásban a Budapest Party Service példáján keresztül
: Berki Réka
: Berki Réka
Egy prémium minőségű természetes ital, a CoCos 100%-os kókuszvíz elhelyezése a közösségi médiában
: Fazekas Vivien
: Fazekas Vivien
A Neusiedlersee-Hügelland borvidék bemutatása, a ruszti Buschenschank Peter Schandl vendéglátóipari egységen keresztül, valamint az egység étel-ital kínálatának vizsgálata
: Csitkovics Márk
: Csitkovics Márk
A magyarországi KKV-k nemzetköziesedése- a folyamat elméleti hátterének és gyakorlati megvalósulásának áttekintése az Ital Magyarország Kft. példáján keresztül
: Molnár Zengő Margit
: Molnár Zengő Margit
A Villányi borvidék bemutatása és megjelenése a vendéglátásban
: Polányi Amanda Patrícia
: Polányi Amanda Patrícia
A hungarikumok hatása a magyar imázsképre, a „hungarikumság” intézményrendszerének kialakulása, a szereplőkre gyakorolt gazdasági hatása, és esettanulmány a kalocsai fűszerpaprika példáján keresztül
: Losonczi Veronika Erzsébet
: Losonczi Veronika Erzsébet
A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Zsótér Barbara
: Zsótér Barbara
A Badacsonyi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Hertelendy Mátyás
: Hertelendy Mátyás
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Hasonló tételek
-
Ital hungarikumok értékesítése a vendéglátásban
: Hollós Gergő Tibor -
Hungarikumok a vendéglátásban
: Bayer Roland -
Hungarikumok a vendéglátásban
: Németh Nóra -
Hungarikumok és szerepük a vendéglátásban
: Gulyás Luca Ottilia -
Hungarikumok készítése és ajánlása a vendéglátásban A tokaji borkülönlegességek készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Vásárhelyi Gergely