Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | HACCP-rendszer Étterem kialakítás Élelmiszer-biztonság Veszélyelemzés Személyi higiénia |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23275 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23275 | ||
| 005 | 20191125091818.0 | ||
| 008 | 191125suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szalay Virág Éva | |
| 245 | 1 | 0 | |a Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása |c Szalay Virág Éva |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a HACCP-rendszer | ||
| 695 | |a Étterem kialakítás | ||
| 695 | |a Élelmiszer-biztonság | ||
| 695 | |a Veszélyelemzés | ||
| 695 | |a Személyi higiénia | ||
| 700 | 1 | |a Horváth Dr. Kinga |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23275/1/Szalay_Vir%C3%A1g_%C3%89va_H10MQ0.pdf |z Dokumentum-elérés |