Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szalay Virág Éva
További közreműködők: Horváth Dr. Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:HACCP-rendszer
Étterem kialakítás
Élelmiszer-biztonság
Veszélyelemzés
Személyi higiénia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/23275

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg23275
005 20191125091818.0
008 191125suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szalay Virág Éva 
245 1 0 |a Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása  |c Szalay Virág Éva  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a HACCP-rendszer 
695 |a Étterem kialakítás 
695 |a Élelmiszer-biztonság 
695 |a Veszélyelemzés 
695 |a Személyi higiénia 
700 1 |a Horváth Dr. Kinga  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23275/1/Szalay_Vir%C3%A1g_%C3%89va_H10MQ0.pdf  |z Dokumentum-elérés