Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
Saved in:
Main Author: | Szalay Virág Éva |
---|---|
Other Authors: | Horváth Dr. Kinga |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | HACCP-rendszer Étterem kialakítás Élelmiszer-biztonság Veszélyelemzés Személyi higiénia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23275 |
Similar Items
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál
: Biró Réka
: Biró Réka
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
A HACCP sztenderd alkalmazása a gombatermesztésben
: Dobia Alexandra
: Dobia Alexandra
Egységes projekt-kockázatkezelési módszertan kialakítása egy állami informatikai vállalatnál
: Lukács Mónika
: Lukács Mónika
A turisztikai munkaerőpiac kihívásai egy vendéglátó egység példáján a Covid-19 járvány hatásainak tükrében
: Burján Bálint Ferenc
: Burján Bálint Ferenc
Egy vállalkozás kontrolling rendszerének kialakítása
: Fuchs Vanda
: Fuchs Vanda
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary
: Bekes Lilla
: Bekes Lilla
Kiskereskedelmi egység vállalati stratégiájának a kialakítása és szerkesztése
: Örkényi Károly
: Örkényi Károly
A HACCP sztenderd és az ISO 22000 szabvány együttes alkalmazása
: Fekete Soma
: Fekete Soma
Az Európai Uniós Támogatások Számviteli Rendszerének Kialakítása
: Virág Dalma
: Virág Dalma
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből
: Szekeres Zoltán
: Szekeres Zoltán
Egy induló nagyvállalat raktári rendszerének kialakítása
: Gaszner Norbert
: Gaszner Norbert
Egy vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Vonnák Géza Dániel
: Vonnák Géza Dániel
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária
: Póka Virág Mária
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Rajki Nikolett
: Rajki Nikolett
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Szécsényi Balázs
: Szécsényi Balázs
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Bordás Barbara Magdolna
: Bordás Barbara Magdolna
Egy új vállakozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Irinyi Beatrix
: Irinyi Beatrix
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Nehéz Orsolya Zsófia
: Nehéz Orsolya Zsófia
Egy induló vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Kardos Dorka Laura
: Kardos Dorka Laura
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Czeczeli Marcell
: Czeczeli Marcell
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Rajki Nikolett
: Rajki Nikolett
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül
: Hajnal Ákos
: Hajnal Ákos
HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában
: Baranyi Szabolcs
: Baranyi Szabolcs
Similar Items
-
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám -
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge -
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata -
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond -
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid