Vegetáriánus fogások iránti igény a vegetáriánus és vegyes táplálkozású nők táplálkozási szokásainak tükrében
Saved in:
Main Author: | Janicsek Dóra |
---|---|
Other Authors: | Papp Andrea Ibolya |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | vegetarianizmus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23466 |
Similar Items
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A vegetáriánus ételkínálat összehasonlítása Vas megyében és Budapesten
: Kálmán Veronika
: Kálmán Veronika
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág
: Tóth Virág
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
Esküvői fogások a világ 4 földrészéről
: Kiss Petra
: Kiss Petra
Vegyes tevékenységű vállalkozások bemutatása egy vállalkozás elemzésén keresztül
: Decsi Mónika
: Decsi Mónika
Vegyes befektetési alapok idősúlyozott és tőkesúlyozott hozamának összehasonlítása az elmúlt 10 évre vonatkozóan
: Szádoczki Flóra Judit
: Szádoczki Flóra Judit
Táplálkozási zavarok a mindennapokban
: Németh Lilla
: Németh Lilla
Fiatal felnőttek táplálkozási szokásai
: Somogyi Nóra Ilona
: Somogyi Nóra Ilona
Változó munkaerő-piaci igény, változatlan oktatás
: Gakisz Jorgosz András
: Gakisz Jorgosz András
Fogyasztói magatartás a táplálkozási trendekben
: Tóth Aliz Margit
: Tóth Aliz Margit
Egészségtudatos cukrászdákra való igény a XXI. században
: Körmendy Zsanna
: Körmendy Zsanna
A művelődési és kulturális igény fejlesztési lehetőségei felnőttkorban
: Király Ágota
: Király Ágota
Szervezet iránti elkötelezettség növelése egy multinacionális vállalatnál
: Keszi Dóra
: Keszi Dóra
Nemzetközi gasztrotrendek (2023-2024) táplálkozási szemmel
: Csábi Nóra Anikó
: Csábi Nóra Anikó
Fogyasztói igény felmérése az utazási szoftverek használatával kapcsolatban
: Vári-Nagy Zalán
: Vári-Nagy Zalán
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
A dietetikusi és táplálkozási tanácsadói szolgáltatások igénybevétele
: Budai Réka
: Budai Réka
Főiskolai hallgatók táplálkozási szokásai és fittségi jellemzői
: Bodri Tamás
: Bodri Tamás
Y, Z generáció munka iránti motivációja
: Csányi Bence
: Csányi Bence
Gyulladásos bélbetegségben érintettek táplálkozási és étterembe járási szokásai
: Oberrecht Lilla Katica
: Oberrecht Lilla Katica
A Covid hatása a táplálkozási zavarokkal küzdő fiatalokra
: Szabó Blanka Sára
: Szabó Blanka Sára
Az igény előrejelzés hatása a készletgazdálkodásra és a vállalat pénzügyi mutatóira
: Ribita Máté
: Ribita Máté
A public relations szakma iránti bizalom Magyarországon
: Kovács Gabriella
: Kovács Gabriella
Az IT Services Hungary Kft. környezetvédelem iránti elkötelezettsége
: Maros Rebeka
: Maros Rebeka
Az egészséges élelmiszerek iránti növekvő fogyasztó igények
: Dezső Flóra Timea
: Dezső Flóra Timea
Egészséges étkezés és táplálkozási szokások a magyar lakosság körében
: Szigethy Anna Júlia
: Szigethy Anna Júlia
Fiatalkori mentális- és táplálkozási zavarok kialakulása a bullying jegyében
: Takács Luca
: Takács Luca
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Digitalizációs igény a kulturális turizmusban az Y és Z generáció utazásai nyomán
: Varjasi Martina Mirtill
: Varjasi Martina Mirtill
Igény és Release Menedzsment bemutatása egy nagyvállalat esetében, fejlesztési lehetőségek elemzése mellett
: Kántor Vendel
: Kántor Vendel
A szakma iránti szeretet kialakítása az Alfa generációban
: Ignéczi Alexandra Angyalka
: Ignéczi Alexandra Angyalka
A közösségi média és a véleményvezérek szerepe az egészségtudatos táplálkozási trend elterjedésében Magyarországon
: Hegedűs Ráhel Dóra
: Hegedűs Ráhel Dóra
Az online marketingkommunikációs tevékenység elemzése, valamint a márka iránti elkötelezettség vizsgálata a Brillbird Kft. tükrében
: Szabó Kitti
: Szabó Kitti
Igény-kapacitás menedzsment az autóiparban az Audi Hungária Motor Kft. példáján keresztül
: Kiss Attila Ádám
: Kiss Attila Ádám
2024 nem, de az igény megmaradt - fogyatékkal élő sportolók szállásigényének átfogó vizsgálata
: Kovács Barbara Alexandra
: Kovács Barbara Alexandra
A nyílt végű és a zártvégű pénzügyi lízing összehasonlítása új haszongépjármű igény esetén
: Bogdán Róbert
: Bogdán Róbert
Similar Items
-
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma -
A vegetáriánus ételkínálat összehasonlítása Vas megyében és Budapesten
: Kálmán Veronika -
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella -
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta -
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág