Különböző szarvasmarha fajták jellemzői, és elkészítésük lehetőségei a hazai és nemzetközi gasztronómiában
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | szarvasmarha GASZTRONÓMIA vöröshús Nemzetközi ételek Húsfeldolgozás steak |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23516 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23516 | ||
| 005 | 20200226124757.0 | ||
| 008 | 191128suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Perjés Máté | |
| 245 | 1 | 0 | |a Különböző szarvasmarha fajták jellemzői, és elkészítésük lehetőségei a hazai és nemzetközi gasztronómiában |c Perjés Máté |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a szarvasmarha | ||
| 695 | |a GASZTRONÓMIA | ||
| 695 | |a vöröshús | ||
| 695 | |a Nemzetközi ételek | ||
| 695 | |a Húsfeldolgozás | ||
| 695 | |a steak | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23516/1/Perjes_Mate_D0O66P.pdf |z Dokumentum-elérés |