Különböző szarvasmarha fajták jellemzői, és elkészítésük lehetőségei a hazai és nemzetközi gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | Perjés Máté |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | szarvasmarha GASZTRONÓMIA vöröshús Nemzetközi ételek Húsfeldolgozás steak |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23516 |
Hasonló tételek
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
: Seybold Balázs
: Seybold Balázs
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
Jellemző reklamáció fajták és azok kezelésének vizsgálata
: Máté Réka,Eszter
: Máté Réka,Eszter
Tipikus reklamáció-fajták és azok kezelése a Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft. ügymenetében
: Csizmár András
: Csizmár András
A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján.
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A hazai pénzintézeti rendszer struktúrájának jellemzői (nemzetközi összehasonlítás)
: Dömötör Szilárd Sándor
: Dömötör Szilárd Sándor
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A növekedésélénkítő vállalati hitelprogramok megjelenése és jellemzői. Hazai és nemzetközi tapasztalatok
: Schauer Veronika
: Schauer Veronika
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit
: Gáspár Szilvia Margit
A Szarvasmarha Tenyésztő Kft. éves beszámolójának elemzése, információ tartalmának hasznossága 2012-2014 beszámolója alapján.
: Varsányi Tamás
: Varsányi Tamás
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András
: Nagy Krisztián András
A vállalati kötvénypiac hazai jellemzői
: Takács Ádám
: Takács Ádám
A vállalati kötvénypiac hazai jellemzői
: Hegyi Csaba
: Hegyi Csaba
A vállalati kötvénypiac hazai jellemzői
: Ugrin Álmos
: Ugrin Álmos
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A nemzetközi sörpiac jellemzői - különös tekintettel Afrikára
: Szoboszlai Adél
: Szoboszlai Adél
A befektetési alapok hazai piacának jellemzői
: Bognár Szabolcs
: Bognár Szabolcs
Turisztikai kis- és középvállalkozások jellemzői, médiamegjelenési lehetőségei
: Fekete Evelin
: Fekete Evelin
A Neszmélyi borvidék borainak bemutatása és szerepe a gasztronómiában, a borvidék népszerűsítési lehetőségei
: Maros Matild
: Maros Matild
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
A hazai financial technology vállalatok marketingkommunikációjának jellemzői
: Ertl Mátyás
: Ertl Mátyás
Munkahelyi képzések jellemzői a hazai vállalkozások vonatkozásában
: Óvári Boglárka
: Óvári Boglárka
A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
: Gajdács Nikoletta
: Gajdács Nikoletta
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
A nemzetközi kávépiac jellemzői - különös tekintettel Brazíliára, Kolumbiára és Vietnámra
: Szoboszlai Lilla
: Szoboszlai Lilla
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Természetjárás az Északi-Bakonyban - jellemzői, jelentősége és fejlesztési lehetőségei
: Szóládi Teodóra Gréta
: Szóládi Teodóra Gréta
Hasonló tételek
-
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
: Seybold Balázs -
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál -
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien -
Jellemző reklamáció fajták és azok kezelésének vizsgálata
: Máté Réka,Eszter -
Tipikus reklamáció-fajták és azok kezelése a Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft. ügymenetében
: Csizmár András