The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kapitány Claudia
További közreműködők: Kisgyörgy Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:kitchen designing
history of machines
purchasing process of equipment
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/23564

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg23564
005 20200709122451.0
008 191128suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Kapitány Claudia 
245 1 4 |a The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.  |c Kapitány Claudia  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants. 
695 |a kitchen designing 
695 |a history of machines 
695 |a purchasing process of equipment 
700 1 |a Kisgyörgy Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23564/1/Kapit%C3%A1ny%20Claudia%20%C3%81gnes_FEEFGI_TVvend.pdf  |z Dokumentum-elérés