Consumption behaviour of food intolerance alternative and calorie-reduced products in Hungary
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Consumption behaviour Food intolerance Food sensitivity |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23596 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23596 | ||
| 005 | 20200302165046.0 | ||
| 008 | 191203suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a en | ||
| 100 | 1 | |a Kész Roland | |
| 245 | 1 | 0 | |a Consumption behaviour of food intolerance alternative and calorie-reduced products in Hungary |c Kész Roland |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Mentes termékekre vonatkozó fogyasztói magatartás Magyarországon |
| 246 | 1 | 1 | |a Consumption behaviour of food intolerance alternative and calorie-reduced products in Hungary |
| 520 | 3 | |a Az egészséges táplálkozás fogyasztói magatartása az egyik leginkább kutatott terület az élelmiszerpiacon, még a magyar piacot figyelembe véve is. Tomcsányi (2011) szerint az az egészség megőrzése az egyik legfontosabb szempont ezeknél a fogyasztóknál. Másrészről viszont akkor válnak igazán tudatossá, amikor már megjelenik valamilyen betegség az életükben. | |
| 695 | |a Consumption behaviour | ||
| 695 | |a Food intolerance | ||
| 695 | |a Food sensitivity | ||
| 700 | 1 | |a Papp Dr. Vanda |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23596/1/Szakdolgozat_K%C3%A9sz%20Roland.pdf |z Dokumentum-elérés |