Consumption behaviour of food intolerance alternative and calorie-reduced products in Hungary

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kész Roland
További közreműködők: Papp Dr. Vanda
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Consumption behaviour
Food intolerance
Food sensitivity
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/23596

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg23596
005 20200302165046.0
008 191203suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Kész Roland 
245 1 0 |a Consumption behaviour of food intolerance alternative and calorie-reduced products in Hungary  |c Kész Roland  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Mentes termékekre vonatkozó fogyasztói magatartás Magyarországon 
246 1 1 |a Consumption behaviour of food intolerance alternative and calorie-reduced products in Hungary 
520 3 |a Az egészséges táplálkozás fogyasztói magatartása az egyik leginkább kutatott terület az élelmiszerpiacon, még a magyar piacot figyelembe véve is. Tomcsányi (2011) szerint az az egészség megőrzése az egyik legfontosabb szempont ezeknél a fogyasztóknál. Másrészről viszont akkor válnak igazán tudatossá, amikor már megjelenik valamilyen betegség az életükben. 
695 |a Consumption behaviour 
695 |a Food intolerance 
695 |a Food sensitivity 
700 1 |a Papp Dr. Vanda  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23596/1/Szakdolgozat_K%C3%A9sz%20Roland.pdf  |z Dokumentum-elérés