A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | szakoktatás szakképzés Magyarország Amerika vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/24214 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg24214 | ||
| 005 | 20200224134206.0 | ||
| 008 | 191211suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Fehér Zsófia | |
| 245 | 1 | 2 | |a A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása |c Fehér Zsófia |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban a magyar és az amerikai kulináris szakoktatás rendszerét vizsgáltam és hasonlítottam össze. Hipotézisem szerint hazánkban a szakoktatást életkorhoz és egy bizonyos összegű tandíjhoz kéne kötni, ehhez volt kutatási alap a hazai és az amerikai szakoktatási rendszer. Kutatásaim rávilágítottak a magyar szakoktatás (elsősorban a Vendéglátásban) hiányosságaira, ennek kiküszöbölésére pedig javaslatokat tettem dolgozatom végén. | |
| 695 | |a szakoktatás | ||
| 695 | |a szakképzés | ||
| 695 | |a Magyarország | ||
| 695 | |a Amerika | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Thuma Dr. Orsolya |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/24214/1/Feh%C3%A9r%20Zs%C3%B3fia%20-%20A%20magyar%20%C3%A9s%20az%20amerikai%20kulin%C3%A1ris%20szakoktat%C3%A1s%20%C3%B6sszehasonl%C3%ADt%C3%A1sa.pdf |z Dokumentum-elérés |