Egy új vállalkozás beindítása a vendéglátó ipari piacon belül
Saved in:
Main Author: | Horváth Rita |
---|---|
Other Authors: | Nincs adat Nincs adat |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Vendéglátás Szolgáltatásmarketing Marketing-mix |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25523 |
Similar Items
Startup, vagy saját vállalkozás? Avagy egy vállalkozás beindítása a fenntartható fejlődés jegyében
: Ternyei Gabriella Ivetta
: Ternyei Gabriella Ivetta
Egy kisvállalkozás beindítása -a pandémia alatt- és marketingszemléleti bemutatása
: Huszár Lili
: Huszár Lili
Külföldi videojáték ipari vállalat marketingje a magyarországi piacon
: Szilágyi Viktor
: Szilágyi Viktor
A tehetséggondozás elméleti és gyakorlati vonatkozásai a vendéglátó ipari és turisztikai szakképzésben
: Horváthné Vizsi Hajnalka
: Horváthné Vizsi Hajnalka
Ipari göngyölegtisztítási tevékenység új technológiák bevezetésével
: Lőrincz Dr. Dávidné
: Lőrincz Dr. Dávidné
Fenntartható és energiahatékony vendéglátó vállalkozás
: Tóth Dávid János
: Tóth Dávid János
A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás
: Sajner Enikő
: Sajner Enikő
Egy családi vendéglátó vállalkozás kihívásai. A Rosenstein Vendéglő esete
: Tiffán Zsófia
: Tiffán Zsófia
A személyes kapcsolatok szerepe egy családi vendéglátó vállalkozás esetében
: Paróczi Márk
: Paróczi Márk
Vendéglátó szektoron belül használt integrált információs rendszerek / Az Anyukám mondta kft. folyamatoptimalizálása
: Veress Domokos
: Veress Domokos
Egy Ipari Park Üzleti Világában
: Varga László Kevin
: Varga László Kevin
Az ALTEO vállalat és ipari környezetének bemutatása
: Péter Rita
: Péter Rita
A COVID gazdasági hatása és vásárlói magatartás változása a vendéglátó egységekben, azon belül egy vendéglátóhely vizsgálata
: Kasza Réka
: Kasza Réka
Vendéglátó vállalkozás indítása gazdasági társaságként vagy egyéni vállalkozóként
: Kecskeméti Szabina
: Kecskeméti Szabina
A vendéglátó-ipari szakképzés kihívásai napjainkban, különös tekintettel a munkáltatók megváltozott elvárásaira, a differenciált munkaerő piaci igények kielégítésére
: Tóth Gábor
: Tóth Gábor
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Egy új okostelefon-márka bevezetési lehetőségeinek vizsgálata a magyar piacon
: Takáč Ladislav
: Takáč Ladislav
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Vásárlói szokások a magyarországi új személygépjármű piacon
: Füleki Sándor
: Füleki Sándor
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Új értékesítési forma a lakberendezési piacon A Maxcity sikere Magyarországon
: Rajháty Anna
: Rajháty Anna
A Negyedik Ipari Forradalom
: Demján Dénes
: Demján Dénes
Céges vendéglátó rendezvények fogyasztói szokásainak vizsgálata, 3 budapesti vállalkozás szemszögéből
: Arany Júlia
: Arany Júlia
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
Az ipari turizmus vizsgálata Magyarországon néhány működő ipari létesítmény példáján keresztül
: Griezer Fanni
: Griezer Fanni
Az ipari turizmus vizsgálata Magyarországon néhány működő ipari létesítmény példáján keresztül
: Griezer Fanni
: Griezer Fanni
Új termék bevezetése külföldi piacon a spanyolországi Lopez Pigueiras márka magyarországi piacra lépése
: Csiba Orsolya
: Csiba Orsolya
A vendéglátó szakmák népszerűsége a felnőttoktatásban, a moduláris valamint az új szakképző rendszerben
: Mazán Barbara Lilla
: Mazán Barbara Lilla
A változó gazdasági környezet hatása a vállalkozások életképességére egy vendéglátó családi vállalkozás példáján keresztül
: Kalós Péter
: Kalós Péter
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Egy túlkínálati piacon működő kereskedelmi vállalkozás marketing stratégiájának elemzése
: Erdélyi Petra
: Erdélyi Petra
A negyedik ipari forradalom hatásvizsgálata egy óriásvállalat működésében
: Tribusz Dániel
: Tribusz Dániel
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
Egy működő vállalkozás új számlatükrének kialakítása és integrálása a meglévő vállalatirányítási rendszerébe
: Sinka-Majoros Rita
: Sinka-Majoros Rita
Új kihívások a felsőoktatásban ezen belül a statisztika oktatásában
: Sándorné Kriszt Éva
Published: (2016)
: Sándorné Kriszt Éva
Published: (2016)
Új vállalatirányítási rendszer bevezetése a Globomax Zrt.-n belül
: Berbás Roland
: Berbás Roland
Ipari műemlékek turisztikai hasznosítása Budapesten
: Szabadi Katalin
: Szabadi Katalin
Ipari folyamatautomatizálás nagyvállalati logisztikai környezetben
: Payer Attila
: Payer Attila
Similar Items
-
Startup, vagy saját vállalkozás? Avagy egy vállalkozás beindítása a fenntartható fejlődés jegyében
: Ternyei Gabriella Ivetta -
Egy kisvállalkozás beindítása -a pandémia alatt- és marketingszemléleti bemutatása
: Huszár Lili -
Külföldi videojáték ipari vállalat marketingje a magyarországi piacon
: Szilágyi Viktor -
A tehetséggondozás elméleti és gyakorlati vonatkozásai a vendéglátó ipari és turisztikai szakképzésben
: Horváthné Vizsi Hajnalka -
Ipari göngyölegtisztítási tevékenység új technológiák bevezetésével
: Lőrincz Dr. Dávidné