A kóser konyha szabályai a mai élelmiszer-biztonsági előírások viszonylatában
Elmentve itt :
Szerző: | Urbán Luca |
---|---|
További közreműködők: | Nincs adat Nincs adat |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Zsidóság HACCP-rendszer Élelmiszerbiztonság |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25689 |
Hasonló tételek
Biztonsági előírások vizsgálata a tengeri szállítmányozásban rakodástechnikai szempontokból
: Matusek Nóra
: Matusek Nóra
A kóserság bemutatása, a kóser catering jelenléte Magyarországon és a magyar emberek viszonyulása a kóser konyhához
: Husza Ádám
: Husza Ádám
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
Az operatív lízing számviteli és adózási szabályai egy hazai cégesautó lízingbeadó vállalkozás viszonylatában
: Trenovszki Virág
: Trenovszki Virág
A Tesco élelmiszer-biztonsági rendszere és az ISO 22000 bevezetésének javaslata
: Koch Emil
: Koch Emil
Számviteli előírások, sajátosságok a civil szektorban
: Sólyom Balázs
: Sólyom Balázs
A transzferárképzés szabályai Magyarországon
: Czinkán Róbert
: Czinkán Róbert
Az üzleti érintkezés szabályai
: Hidi Klaudia
: Hidi Klaudia
Tipikus személybiztosítások adózási szabályai
: Szakály Tímea Katalin
: Szakály Tímea Katalin
A KKV-k számvitele az európai számviteli előírások tükrében
: Török Evelin
: Török Evelin
Data Governance előírások és egy lehetséges megvalósítása vállalati környezetben
: Tóth Anasztázia
: Tóth Anasztázia
A jövedéki adózás speciális szabályai
: Czigány Norbert
: Czigány Norbert
A cafeteria rendszer adózási szabályai
: Megyes Alexandra
: Megyes Alexandra
Az élőállat szállítás speciális szabályai
: Pálfi Dániel
: Pálfi Dániel
Különböző vállalkozási formák számviteli szabályai
: Vitkóczi Roland
: Vitkóczi Roland
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
Konszolidált éves beszámoló készítése a magyar és a nemzetközi előírások alapján
: Gyárfás Alexandra Korinna
: Gyárfás Alexandra Korinna
Egy Nyugat-magyarországi szálloda vendéglátó szolgáltatásainak elemzése az élelmiszerbiztonsági előírások alapján
: Kraseczki Tamás
: Kraseczki Tamás
Légi árufuvarozás biztonsági követelményrendszere
: Hanyecz Erik
: Hanyecz Erik
IT Biztonsági módszertanok és rendszerek
: Erdős Bálint
: Erdős Bálint
A konszolidált éves beszámoló készítése a magyar és a nemzetközi előírások alapján
: Barabás Lívia Krisztina
: Barabás Lívia Krisztina
Műemlékvédelmi előírások érvényesítése a budapesti szállodafejlesztések során a Gresham Palota példáján keresztül
: Gubis Eszter
: Gubis Eszter
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
A dermokozmetikumok kereskedelmének biztonsági előírásai
: Nagy Martina
: Nagy Martina
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Forintról devizára történő áttérés szabályai és hatása
: Farkas Éva
: Farkas Éva
Logisztikai informatikai rendszer biztonsági vizsgálata
: Bőhm Tamás Zsombor
: Bőhm Tamás Zsombor
5G mobilhálózat biztonsági kockázatai
: Oláh Lajos Milán
: Oláh Lajos Milán
Webes felületű, programozott IT biztonsági szolgáltatások
: Koncz Viktor
: Koncz Viktor
IT biztonsági alapelvek egy multinacionális vállalatnál
: Vámos Attila Miklós
: Vámos Attila Miklós
Felelősségvállalás a magyar nagyvállalatok viszonylatában
: Herceghalmi Tamás
: Herceghalmi Tamás
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
A NOBU éttermek sikerének kulcsa és a japán konyha népszerűsége a hazai fogyasztók körében
: Báder Luca
: Báder Luca
Konszolidált éves beszámoló készítése a magyar és a nemzetközi előírások alapján a Holcim cégcsoportnál
: Moravcsik Mónika
: Moravcsik Mónika
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
Szociális biztonsági koordináció az Európai Unióban
: Józsa Márta
: Józsa Márta
Hasonló tételek
-
Biztonsági előírások vizsgálata a tengeri szállítmányozásban rakodástechnikai szempontokból
: Matusek Nóra -
A kóserság bemutatása, a kóser catering jelenléte Magyarországon és a magyar emberek viszonyulása a kóser konyhához
: Husza Ádám -
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere -
Az operatív lízing számviteli és adózási szabályai egy hazai cégesautó lízingbeadó vállalkozás viszonylatában
: Trenovszki Virág -
A Tesco élelmiszer-biztonsági rendszere és az ISO 22000 bevezetésének javaslata
: Koch Emil