Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
Elmentve itt :
Szerző: | Abay Márk |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | interjú kérdőíves felmérés pálinka pálinkafajták pálinkafogyasztási szokások |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25812 |
Hasonló tételek
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien
: Kőműves Anita Vivien
Pálinkafogyasztási preferenciák a nők körében
: Totth Gedeon, et al.
Megjelent: (2012)
: Totth Gedeon, et al.
Megjelent: (2012)
A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
: Mandjik Benjámin
: Mandjik Benjámin
Kenyérfajták választéka és fogyasztási szokásainak vizsgálata a hazai lakosság körében
: Hellenpárt Gergő
: Hellenpárt Gergő
A mentes sütemények választéka és fogyasztási szokásai a hazai cukrászdákban
: Kovács Andrea
: Kovács Andrea
Mézsör és egyéb különleges sörök, felhasználásuk a vendéglátásban
: Belényesi Orsolya
: Belényesi Orsolya
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente
: Kovács Levente
A kamat swap ügyletek jellemzői és felhasználásuk a kamatkockázat-kezelés területén
: Katona Zsófia
: Katona Zsófia
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A vendéglátóipari kisvállalkozások sikerességét gátló tényezők vizsgálata
: Bocska Edit
: Bocska Edit
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
A duális képzés hatása a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésre
: Csiszár Zsoltné
: Csiszár Zsoltné
Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül
: Kiss Bernadett
: Kiss Bernadett
A tej minősége és annak fontossága a vendéglátóipari egységekben
: Borbély Attila Bence
: Borbély Attila Bence
A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
: Tóth Gábor
: Tóth Gábor
Több napos konferencia vendéglátóipari szervezési feladatainak bemutatása ,jövedelmezőségének elemzése
: Horváth Ádám
: Horváth Ádám
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
A magyar szakképzési rendszer átalakulásának dilemmái (Az Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és a Gundel Károly Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola tapasztalatai figyelembevételével)
: Huszár Péter
: Huszár Péter
A helyi termékek létjogosultságának vizsgálata a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésben
: Szűcs Andrea
: Szűcs Andrea
A közösségi média hatása a vendéglátóipari fogyasztói magatartásra és döntésre
: Korszakasz Diána
: Korszakasz Diána
A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi kar hallgatóinak folyadékfogyasztási szokásai
: Kolonics Nóra
: Kolonics Nóra
Idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai lemorzsolódás egy választott intézmény példáján keresztül
: Orbán Dezső
: Orbán Dezső
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
A szórakoztató vendéglátóipari üzletek ételkínálatának elemzése a Gozsdu udvarban és környékén
: Csulak Viktória Zsuzsanna
: Csulak Viktória Zsuzsanna
A Balaton borturizmusa - A feltörekvő borászatok vendéglátóipari és borászati tevékenységének vizsgálata
: Stankovics Réka
: Stankovics Réka
Tudás alapú társadalom HR kihívásai. A Facebook generáció elvárásai a foglalkoztatással szemben. Social media eszközök és felhasználásuk, különös tekintettel a munkaerő toborzás és kiválasztásban.
: Újhelyi Laura
: Újhelyi Laura
A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében
: Nagy Brigitta
: Nagy Brigitta
A Neusiedlersee-Hügelland borvidék bemutatása, a ruszti Buschenschank Peter Schandl vendéglátóipari egységen keresztül, valamint az egység étel-ital kínálatának vizsgálata
: Csitkovics Márk
: Csitkovics Márk
A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép- és Szakiskola fennállásának története és képzési rendszere napjainkig
: Jegesi Jácint
: Jegesi Jácint
Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai
: Szelezsán Krisztián
: Szelezsán Krisztián
A TripAdvisor használatának vizsgálata a turisták, valamint a vendéglátóipari egységek szemszögéből
: Nagy Vivien
: Nagy Vivien
Hasonló tételek
-
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke -
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien -
Pálinkafogyasztási preferenciák a nők körében
: Totth Gedeon, et al.
Megjelent: (2012) -
A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
: Mandjik Benjámin -
Kenyérfajták választéka és fogyasztási szokásainak vizsgálata a hazai lakosság körében
: Hellenpárt Gergő