A gasztronómia, mint turisztikai élményelem szerepe Peruban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gellén Elizabeth
További közreműködők: Kovács Edina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Dél-Amerika
desztináció
döntéshozatal
fogyasztói igények
gasztronómia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/25847

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg25847
005 20200922120943.0
008 200702suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gellén Elizabeth 
245 1 2 |a A gasztronómia, mint turisztikai élményelem szerepe Peruban  |c Gellén Elizabeth  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A kutatásom célja az volt, hogy a Peruba utazó turisták szokásait, motivációit, döntési mechanizmusait megismerjem és ezt összefüggésbe hozzam az adott ország által reprezentált gasztronómiai turizmus sikereivel, élményelemeivel és desztinációs marketingkommunikációval. Kiemelt figyelemmel vizsgáltam, hogy az utazók milyen véleménnyel voltak az ország gasztronómiai értékeiről az utazás előtt, utazás alatt és ez hogyan változott (ha változott) az utazás befejeztével.Manapság a gasztronómiai turizmus iránti érdekeltség megnövekedett. Így, ha egy ország rendelkezik a kellő adottságokkal, hogy kulináris desztináció legyen, akkor érdemes megnézni mit tehet az érdekében, hogy még több szolgáltatást nyújtson ezzel kapcsolatban a turistáknak, és az ország fő attrakciójává alakítsa. 
695 |a Dél-Amerika 
695 |a desztináció 
695 |a döntéshozatal 
695 |a fogyasztói igények 
695 |a gasztronómia 
700 1 |a Kovács Edina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25847/1/A%20gasztron%C3%B3mia%2C%20mint%20turisztikai%20%C3%A9lm%C3%A9nyelem%20szerepe%20Peruban.pdf  |z Dokumentum-elérés