Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Z generáció gyakorlati oktatás középfokú oktatás oktatásmódszertan portfólió szakképzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25848 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg25848 | ||
005 | 20200901141708.0 | ||
008 | 200702suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Kónya András | |
245 | 1 | 3 | |a Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban |c Kónya András |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Dolgozatom témája egy vizuális ingerekre ható oktatási módszer bemutatása. A portfóliómban bemutatom eddigi pályáfutásom során megélt problémaimat és ebből következi a felvetése a dolgozatom témájának. Az oktatási környezet felmérése után egy saját kutató munkán keresztül elemzem milyen igényei vannak a mai középiskolás diákoknak. A bemutató foglalkozást egy jó módszernek tartom arra, hogy szemléltessünk a szakmai oktatás terén. Majd a technológia segítségével további lehetőségeket tárok fel ebben a módszerben. | |
695 | |a Z generáció | ||
695 | |a gyakorlati oktatás | ||
695 | |a középfokú oktatás | ||
695 | |a oktatásmódszertan | ||
695 | |a portfólió | ||
695 | |a szakképzés | ||
700 | 1 | |a Zsolnay Gábor |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25848/1/K%C3%B3nya%20Andr%C3%A1s%20IY4ZWE%20SZAKDOLGOZAT%20K%C3%89SZ%20v2.pdf |z Dokumentum-elérés |