Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Az ételkészítési ismeretek és...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kónya András
Other Authors: Zsolnay Gábor
Format: Thesis
Kulcsszavak:Z generáció
gyakorlati oktatás
középfokú oktatás
oktatásmódszertan
portfólió
szakképzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/25848
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • Korszerű ételkészítési technológiák oktatása
    ‌: Szabó Zoltán
  • A szemléltetés eszközei, hatékonysága az ételkészítési ismeretek tanítása során
    ‌: Sáfrányos Csaba
  • Hogyan épül be egy mezőgazdasági iskola tananyagába a vállalkozási ismeretek oktatása?
    ‌: Oszlánszki-Sztarovics Petra
  • Esettanulmányok alkalmazása a nemzetközi fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai ismeretek oktatása során
    ‌: Tátrai Anna
    Published: (2014)
  • A vállalkozási ismeretek gyakorlati oktatása és fejlesztési lehetőségei Magyarországon különös tekintettel a Team Academy képzésre
    ‌: Kapás Tibor Albert

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs