Idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai lemorzsolódás egy választott intézmény példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Orbán Dezső |
---|---|
További közreműködők: | Popcsa Anna Mária |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | idegenforgalom iskola lemorzsolódás tanuló vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25851 |
Hasonló tételek
Korai iskolaelhagyás, lemorzsolódás
: Harsányi Márton
: Harsányi Márton
Diplomás közgazdászok elhelyezkedési esélyei Magyarországon, összehasonlítva egy választott felsőoktatási intézmény elhelyezkedési eredményeivel
: Hegyesi Ferenc
: Hegyesi Ferenc
Hallgatói lemorzsolódás előrejelzésére szolgáló gépi tanulás modell tervezése
: Fauszt Tibor, et al.
Megjelent: (2023)
: Fauszt Tibor, et al.
Megjelent: (2023)
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi kar hallgatóinak folyadékfogyasztási szokásai
: Kolonics Nóra
: Kolonics Nóra
Controlling és döntéstámogatás napjainkban egy adott intézmény példáján keresztül
: Brenner Csilla
: Brenner Csilla
A kommunikáció jelentőségének elemzése egy egészségügyi intézmény példáján
: Szentpéteri Alexandra Mónika
: Szentpéteri Alexandra Mónika
A magyar szakképzési rendszer átalakulásának dilemmái (Az Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és a Gundel Károly Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola tapasztalatai figyelembevételével)
: Huszár Péter
: Huszár Péter
Projektmenedzsment lehetőségeinek bemutatása egy választott vállalaton keresztül
: Szabados-Mikli Dorina
: Szabados-Mikli Dorina
Public relations egy egészségügyi intézmény szolgálatában
: Karancsi Ágnes
: Karancsi Ágnes
Egy szülészet-nőgyógyászati magánegészségügyi intézmény kommunikációja
: Skrenyó Máté
: Skrenyó Máté
Áruforgalmi folyamatok feldolgozása és bemutatása egy választott cég példáján
: Galler Zsófia
: Galler Zsófia
Forrásbővítés értékpapír nyilvános kibocsátásával a válság idején, egy választott cég példáján keresztül
: Péli Ákos
: Péli Ákos
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
A Scrum projektmenedzsment bemutatása egy választott cégen keresztül
: Kajtsa Gergő
: Kajtsa Gergő
Egy „szépészeti” szakmákat oktató intézmény szolgáltatásainak elemzése
: Demény Lászlóné
: Demény Lászlóné
Egy állami felsőoktatási intézmény gazdálkodásának, feladatellátásának elemzése
: Urbán Dániel
: Urbán Dániel
Kockázatbecslés egy választott vállalat gyakorlatában
: Bene Márton
: Bene Márton
Egy választott cég összetett kommunikációja
: Takács Máté
: Takács Máté
A nonprofit gazdasági társaságok számviteli sajátosságainak bemutatása a Tankuckó Egyházi Intézmény példáján keresztül
: Kalamár Bettina
: Kalamár Bettina
Külföldi felsőoktatási intézmény marketingstratégiájának elemzése
: Punk Dóra
: Punk Dóra
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Nyelvtanulási és szakmai teljesítmények, valamint a külföldi munkavállalási kedv kapcsolata kereskedelmi és vendéglátóipari szakképző iskolások körében.
: Horváth Gáborné
: Horváth Gáborné
Egy mentor program bemutatása és hatásainak kritikus elemzése a Sásdi Vendéglátóipari Szakképző Iskola példáján keresztül
: Sebőkné Pinczés Andrea
: Sebőkné Pinczés Andrea
Egy vidéki Alapfokú Művészeti Iskola mint családbarát intézmény
: Érsek-Kovács Adrienn
: Érsek-Kovács Adrienn
Egy választott cég logisztikai feladatainak bemutatása
: Valovics Kira Erzsébet
: Valovics Kira Erzsébet
Kontrolling rendszer elmélete és gyakorlata egy egészségügyi intézmény esetében
: Berghold Csenge
: Berghold Csenge
A költségtervezés rendszere és módszerei egy felsőoktatási intézmény esetében
: Lipcsei Dorina Bernadett
: Lipcsei Dorina Bernadett
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
Az érzelmi intelligencia szerepe egy köznevelési intézmény középvezetőinek gyakorlatában
: Brauswetterné Papp dr. Éva
: Brauswetterné Papp dr. Éva
A vendéglátóipari rendezvények piaci pozíciója, gazdálkodásának elemzése a Duna-Parteam Kft. példáján keresztül
: Piókerné Szentpáli Mónika
: Piókerné Szentpáli Mónika
A folyamhajózás idegenforgalmi szerepe a Viking River Cruises példáján keresztül bemutatva
: Bozsik Beatrix
: Bozsik Beatrix
Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül
: Kiss Bernadett
: Kiss Bernadett
A költségtervezés rendszere és módszerei egy közfeladatot ellátó intézmény esetén
: Buzder Beatrix
: Buzder Beatrix
A rendezvények hatása egy választott kistérség turizmusának fejlődésére - Békéscsabai kistérség példáján bemutatva
: Tóth Enikő Vivien
: Tóth Enikő Vivien
Részvénytársasággá alakulás számviteli feladatainak bemutatása egy választott cég átalakulási folyamatán keresztül
: Czira Szilvia
: Czira Szilvia
A lean menedzsment és az ellátási lánc hatékonyságának vizsgálata a választott cég példáján keresztül
: Spielmann Laura
: Spielmann Laura
Önkormányzati Intézmény költségvetés-tervezési, finanszírozási, gazdálkodási rendszere
: Lelkes Mirtill
: Lelkes Mirtill
Egy választott cég logisztikai és kommunikációs feladatai bemutatása
: Fodor Kitti Lilla
: Fodor Kitti Lilla
Hasonló tételek
-
Korai iskolaelhagyás, lemorzsolódás
: Harsányi Márton -
Diplomás közgazdászok elhelyezkedési esélyei Magyarországon, összehasonlítva egy választott felsőoktatási intézmény elhelyezkedési eredményeivel
: Hegyesi Ferenc -
Hallgatói lemorzsolódás előrejelzésére szolgáló gépi tanulás modell tervezése
: Fauszt Tibor, et al.
Megjelent: (2023) -
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter -
A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi kar hallgatóinak folyadékfogyasztási szokásai
: Kolonics Nóra