Preferenciák a magyarok süteményfogyasztási szokásaiban mennyiség vagy minőség
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | cukrászat fogyasztói igények megismerése fogyasztói preferenciák marketing élelmiszerfogyasztás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25907 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg25907 | ||
| 005 | 20200922112423.0 | ||
| 008 | 200702suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kiss Brigitta | |
| 245 | 1 | 0 | |a Preferenciák a magyarok süteményfogyasztási szokásaiban |b mennyiség vagy minőség |c Kiss Brigitta |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A cukrászati termékek árai közti különbség nem az eltérő árréseknek köszönhetők, hanem az olcsó alapanyagok használatának. Kutatásom fő témája: a magyarok, ha megtehetik inkább a kisebb, de színvonalasabb süteményeket választják, vagy fontos számukra, hogy eltelítse őket az adott desszert. A cukrászat történeti áttekintése szekunder kutatással történt. Primer kutatásom alapját egyéni interjúk készítése, kérdőíves megkérdezés és egy csoporton elvégzett érzékszervi bírálati teszt szolgáltatta. A legfőbb eredmény, hogy a fogyasztók többségének fontosabb egy sütemény minősége, mint a mennyisége. Azonban a dolgozat rámutat arra, hogy a közízlés még nem alkalmazkodott ehhez, sokan a valódi, természetes alapanyagokból készült desszerteket kevésbé tartják finomnak, mint a kényelmi termékekből készült és adalékanyagokat tartalmazó készítményeket. | |
| 695 | |a cukrászat | ||
| 695 | |a fogyasztói igények megismerése | ||
| 695 | |a fogyasztói preferenciák | ||
| 695 | |a marketing | ||
| 695 | |a élelmiszerfogyasztás | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25907/1/Kiss_Brigitta_Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25907/2/Kiss_Brigitta_Mellekletek.pdf |z Dokumentum-elérés |