A vorarlbergi Schillerkopf Alpinresort Hotel gasztronómiai bemutatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szücs András Ferenc
További közreműködők: Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Ausztria
SWOT-elemzés
elemzés
gasztronómia
hotel
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/25928
Leíró adatok
Kivonat:A projektmunka a Schillerkopf Alpinresort vorarlbergi hotel és környezetének bemutatásával kezdődik, amit történelme és gasztronómiai filozófiája követ. Ez utóbbiban a regionális specialitások, sörök és borok bemutatása a téma. A munka további részében az étlap és itallap-, a partnerkör-, a vendégkör-, a konkurencia-, a SWOT- és marketingelemzést taglalom. Zárópontban felállítom és igazolom hipotéziseimet, majd összefoglalom a projektmunka megírásával szerzett tapasztalataimat.