A vorarlbergi Schillerkopf Alpinresort Hotel gasztronómiai bemutatása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Ausztria SWOT-elemzés elemzés gasztronómia hotel |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25928 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg25928 | ||
| 005 | 20200901153228.0 | ||
| 008 | 200703suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szücs András Ferenc | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vorarlbergi Schillerkopf Alpinresort Hotel gasztronómiai bemutatása |c Szücs András Ferenc |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A projektmunka a Schillerkopf Alpinresort vorarlbergi hotel és környezetének bemutatásával kezdődik, amit történelme és gasztronómiai filozófiája követ. Ez utóbbiban a regionális specialitások, sörök és borok bemutatása a téma. A munka további részében az étlap és itallap-, a partnerkör-, a vendégkör-, a konkurencia-, a SWOT- és marketingelemzést taglalom. Zárópontban felállítom és igazolom hipotéziseimet, majd összefoglalom a projektmunka megírásával szerzett tapasztalataimat. | |
| 695 | |a Ausztria | ||
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 695 | |a elemzés | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a hotel | ||
| 700 | 1 | |a Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25928/1/Projektmunka%20Sz%C3%BCcs%20Andr%C3%A1s.pdf |z Dokumentum-elérés |