Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | Budapest allergia szállodaipar vendéglátás érzékenységvizsgálat |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25941 |
| Abstract: | Projektmunkám témája az art'otel Budapest szálloda ételkínálatának elemzése az ételérzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. A szakmai irodalom elemzésében kitértem a különböző allergiákra, főként az ételallergiákra, valamint az ételekhez kapcsolódó különböző érzékenységekre. Röviden bemutattam a szállodát, valamint a gyakorlatomat, itt kapott helyet az étlapelemzés is. Ezt követően két primer kutatási módszert alkalmazva igyekeztem a lehető legjobban felmérni és elemezni az ételérzékenység helyzetét és kapcsolatát, valamint a szállodában való megjelenést. |
|---|