Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Budapest allergia szállodaipar vendéglátás érzékenységvizsgálat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25941 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg25941 | ||
005 | 20200901153516.0 | ||
008 | 200703suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Gulyás Melinda Őzike | |
245 | 1 | 3 | |a Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából |c Gulyás Melinda Őzike |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Projektmunkám témája az art'otel Budapest szálloda ételkínálatának elemzése az ételérzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. A szakmai irodalom elemzésében kitértem a különböző allergiákra, főként az ételallergiákra, valamint az ételekhez kapcsolódó különböző érzékenységekre. Röviden bemutattam a szállodát, valamint a gyakorlatomat, itt kapott helyet az étlapelemzés is. Ezt követően két primer kutatási módszert alkalmazva igyekeztem a lehető legjobban felmérni és elemezni az ételérzékenység helyzetét és kapcsolatát, valamint a szállodában való megjelenést. | |
695 | |a Budapest | ||
695 | |a allergia | ||
695 | |a szállodaipar | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a érzékenységvizsgálat | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25941/1/Projektmunka%20-%20Guly%C3%A1s%20Melinda.pdf |z Dokumentum-elérés |