Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Budapest allergia szállodaipar vendéglátás érzékenységvizsgálat |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25941 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg25941 | ||
| 005 | 20200901153516.0 | ||
| 008 | 200703suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gulyás Melinda Őzike | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából |c Gulyás Melinda Őzike |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám témája az art'otel Budapest szálloda ételkínálatának elemzése az ételérzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. A szakmai irodalom elemzésében kitértem a különböző allergiákra, főként az ételallergiákra, valamint az ételekhez kapcsolódó különböző érzékenységekre. Röviden bemutattam a szállodát, valamint a gyakorlatomat, itt kapott helyet az étlapelemzés is. Ezt követően két primer kutatási módszert alkalmazva igyekeztem a lehető legjobban felmérni és elemezni az ételérzékenység helyzetét és kapcsolatát, valamint a szállodában való megjelenést. | |
| 695 | |a Budapest | ||
| 695 | |a allergia | ||
| 695 | |a szállodaipar | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a érzékenységvizsgálat | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25941/1/Projektmunka%20-%20Guly%C3%A1s%20Melinda.pdf |z Dokumentum-elérés |