Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gulyás Melinda Őzike
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Budapest
allergia
szállodaipar
vendéglátás
érzékenységvizsgálat
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/25941

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg25941
005 20200901153516.0
008 200703suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gulyás Melinda Őzike 
245 1 3 |a Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából  |c Gulyás Melinda Őzike  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkám témája az art'otel Budapest szálloda ételkínálatának elemzése az ételérzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. A szakmai irodalom elemzésében kitértem a különböző allergiákra, főként az ételallergiákra, valamint az ételekhez kapcsolódó különböző érzékenységekre. Röviden bemutattam a szállodát, valamint a gyakorlatomat, itt kapott helyet az étlapelemzés is. Ezt követően két primer kutatási módszert alkalmazva igyekeztem a lehető legjobban felmérni és elemezni az ételérzékenység helyzetét és kapcsolatát, valamint a szállodában való megjelenést. 
695 |a Budapest 
695 |a allergia 
695 |a szállodaipar 
695 |a vendéglátás 
695 |a érzékenységvizsgálat 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25941/1/Projektmunka%20-%20Guly%C3%A1s%20Melinda.pdf  |z Dokumentum-elérés