Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
Saved in:
Main Author: | Gulyás Melinda Őzike |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Budapest allergia szállodaipar vendéglátás érzékenységvizsgálat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25941 |
Similar Items
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia
: Holló Klaudia
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna
: Besenyei Panna
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
Art'otel Front Office tevékenységének bemutatása
: Makra Petra
: Makra Petra
Az értékesítésben dolgozók szervezeti felépítése az Art'otel Budapestben
: Stelén Péter
: Stelén Péter
A szolgáltatásmarketing vizsgálata az art'otel budapest (****) példáján keresztül
: Karancsi Dóra
: Karancsi Dóra
A budapesti és drezdai Art'otel összehasonlító elemzése az F&B részlegre fókuszálva
: Kiss Melanie
: Kiss Melanie
A konferenciaturizmus, valamint a MICE termékcsoport bemutatása az art’otel budapest-en keresztül
: Zsombok András
: Zsombok András
A Courtyard by Mariott Budapest City Center étlapjának elemzése ételérzékenységben/allergiában szenvedők részére kínált választék alapján és az allergének jelölése
: Bangó Bianka
: Bangó Bianka
A desszert kínálat bemutatása az InterContinental szállodában, illetve a különböző ételallergiában szenvedők részére készített desszertválaszték elemzése
: Lisoczki Sára
: Lisoczki Sára
A szórakoztató vendéglátóipari üzletek ételkínálatának elemzése a Gozsdu udvarban és környékén
: Csulak Viktória Zsuzsanna
: Csulak Viktória Zsuzsanna
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Egyházközösségek által kínált művelődési lehetőségek
: Filus Aida
: Filus Aida
The art of forfaiting
: Gál Tamás
: Gál Tamás
A közösségi média által kínált lehetőségek a vállalatok szempontjából;A Coca-Cola Company megjelenése a közösségi médiában
: Lóber Alexandra
: Lóber Alexandra
A kis- és középvállalkozásoknak kínált hitelprogramok és hiteltermékek
: Lakner Antónia
: Lakner Antónia
A dabasi nyugdíjas klubok által kínált művelődési lehetőségek
: Kajliné Ludányi Margit
: Kajliné Ludányi Margit
Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
: Gál Melánia
: Gál Melánia
Adott desztinációk rendezvényeinek összegyűjtése, mint igénybevett szolgáltatások szállodák részére
: Gulyás Nóra
: Gulyás Nóra
A Malév által kínált desztinációk helyzete hét év távlatából
: Fábián Gergely
: Fábián Gergely
The art of branding an explorative pilot study into aspects of branding utilized by artisan entrepreneurs
: Chandler Nick
Published: (2024)
: Chandler Nick
Published: (2024)
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
A Szent Anna fogadó kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása
: Mészáros Dóra
: Mészáros Dóra
Ételintoleranciában és ételallergiában érintett személyek nehézségei és alternatív lehetőségei turisztikai célú utazások alatt
: Vidéki Alexandra
: Vidéki Alexandra
A RadnaiArt online marketingterve
: Radnai Adrián
: Radnai Adrián
A szállodai értékesítés elemzése fejlődésének lehetőségei és határai, a forgalom dinamikája a ráható tényezők alapján az Art’otel Budapestnél
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
A Jedermann Kávézó kínálatának elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Benkő Tamás
: Benkő Tamás
Art and craft as a tourist attraction in Georgia
: Ioseliani Ana
: Ioseliani Ana
A HandArt Kft. üzleti terve
: Magony Gabriella
: Magony Gabriella
Szállodai rendezvényszservezés az Alfa Art Hotelben
: Molnár Teodóra
: Molnár Teodóra
Unleashing Sponsorship Potential for Martial Arts Athetes
: László Alexa Pálma
: László Alexa Pálma
Az Electronic Arts üzleti környezetének elemzése
: Kriston Gergely Péter
: Kriston Gergely Péter
Énerő coaching egészségügyi dolgozók részére
: Kobzos Katalin
: Kobzos Katalin
Speciális szolgáltatás részére kialakítandó marketingterv
: Csillag Patrik
: Csillag Patrik
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
Similar Items
-
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina -
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia -
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia -
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna -
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István