Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása
Saved in:
Main Author: | Maczkó Karolina |
---|---|
Other Authors: | Debreceni János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | elemzés gyorsétel gyorsétterem vegán összehasonlítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25942 |
Similar Items
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna
: Fábián Hanna
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya
: Szarka Dorottya
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta
: Sipos Víta
Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért
: Györe Laura
: Györe Laura
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Hagyományos bankok és Fintech vállalatok összehasonlítása
: Dávidházy László Péter
: Dávidházy László Péter
Die vegane Ernährung und ihre Auswirkungen auf den Tourismus Das vegane touristische Angebot
: Molnár Vivien
: Molnár Vivien
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
Vendégpreferenciák összehasonlítása hagyományos vendéglátóhelyek és lakáséttermek esetében
: Sall Kata
: Sall Kata
Hagyományos és digitális marketing összehasonlítása a lovassportban
: Unger Emese Dorottya
: Unger Emese Dorottya
How veganism effects the economy (within the EU)
: Bejczi Boglárka Nóra
: Bejczi Boglárka Nóra
Két önkormányzat gazdálkodásának összehasonlítása
: Vajda Bence
: Vajda Bence
A vegán turizmus jelentősége hazánkban és világszerte
: Radó Márk
: Radó Márk
Kapszulás kávék térhódítása és összehasonlítása a hagyományos kávétermékekkel
: Hunyadi Bence
: Hunyadi Bence
A hagyományos és fapados légitársaságok stratégiai menedzsmentjének összehasonlítása
: Bekecs Dorottya
: Bekecs Dorottya
A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása
: Hegedűs Boglárka
: Hegedűs Boglárka
A hagyományos és a vonalkódos raktárirányítási rendszerek összehasonlítása
: Lukács Alexandra
: Lukács Alexandra
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A Vegán közösség befolyása a fogyasztói döntéshozatalra
: Kiss Dávid
: Kiss Dávid
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
A vegán fogyasztók élelmiszervásárlási magatartásának marketing aspektusai
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Digitális marketingkommunikáció a magyarországi vegán fehérjeporok piacán
: Borics Klaudia
: Borics Klaudia
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Digitális fejlődés hatása a vegán életmódra való áttérésre
: Zsombok Virginia
: Zsombok Virginia
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
A vegán életmód és a fenntarthatóság kapcsolata a vendéglátásban
: Székely Dorottya Erzsébet
: Székely Dorottya Erzsébet
képfelismerési technikák összehasonlítása mély tanulási és a hagyományos módszerek között
: Sipos Gergely
: Sipos Gergely
A FINO-FOOD Kft. piacra lépése a vegán termékportfólióval
: Szommer Gábor
: Szommer Gábor
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
Hazai kis- és középvállalatok hagyományos és újszerű finanszírozási módszereinek európai összehasonlítása
: Banai Szilárd Bálint
: Banai Szilárd Bálint
A hagyományos és gyorséttermi üzemeltetés összehasonlítása a McDonald's példáján keresztül
: Kovács Klaudia
: Kovács Klaudia
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
A tantermi (hagyományos) és a digitális oktatás módszereinek és eszközeinek az összehasonlítása
: Barlai Patrícia
: Barlai Patrícia
A hagyományos légitársaságok és hagyományos utazási irodák kapcsolata Magyarországon
: Bicskei Orsolya
: Bicskei Orsolya
Similar Items
-
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna -
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka -
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina -
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya -
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta