A vágóállatok húsából készült ételek megoszlásának aránya a Marriott Budapest Hotel éttermének étlapján, a tőkehúsok beszerzése és feldolgozottsági szintje a hotel konyháján
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | konyha tőkehús vágóállat étlap étterem |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25976 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg25976 | ||
| 005 | 20200907112455.0 | ||
| 008 | 200703suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Horváth Róbert | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vágóállatok húsából készült ételek megoszlásának aránya a Marriott Budapest Hotel éttermének étlapján, a tőkehúsok beszerzése és feldolgozottsági szintje a hotel konyháján |c Horváth Róbert |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozat megírása során utánajártam, hogyan lehet megfogalmazni a vágóállatok és a tőkehús definícióját. Megnéztem, mi a tőkehúsok és a vágóállatok jelentősége, hogyan lehet őket csoportosítani, mi befolyásolja a minőségüket. Részleteztem, hogyan alakul Magyarország vágóállat-állománya és hústermelése. Kielemeztem a szakmai gyakorlati helyem, a Budapest Marriott Hotel étterme, a DNB étlapját, majd megfogalmaztam néhány ajánlást, hogy hogyan lehetne színesíteni az ételsort. Egy internetes kérdőív segítségével jártam utána, hogy a kitöltők válaszai alátámasztják-e a témával kapcsolatos hivatalos statisztikákat. | |
| 695 | |a konyha | ||
| 695 | |a tőkehús | ||
| 695 | |a vágóállat | ||
| 695 | |a étlap | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/25976/1/projektmunka_vegleges.pdf |z Dokumentum-elérés |