Különleges termék (USP) a DiVin Porcello – A Sonkabárban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 4p USP marketing mélyinterjú Étterembemutatás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26001 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26001 | ||
| 005 | 20200907113242.0 | ||
| 008 | 200703suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Slang Erik | |
| 245 | 1 | 0 | |a Különleges termék (USP) a DiVin Porcello – A Sonkabárban |c Slang Erik |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatomban egy budapesti étterem különleges termékeit (USP) mutatom be, továbbá mély interjúk olvashatóak. Projektmunkám témájául a különleges terméket a USP-t választottam. Az ötletet az az étterem adta, ahol szakmai gyakorlatomat teljesítettem. A Zenit Hotel Palace****-ban található különleges atmoszférával bíró vendéglátóhely egyedi tulajdonságokkal bír, így nem csak Budapesten, de országos szinten is közkedvelt. | |
| 695 | |a 4p | ||
| 695 | |a USP | ||
| 695 | |a marketing | ||
| 695 | |a mélyinterjú | ||
| 695 | |a Étterembemutatás | ||
| 700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26001/1/SLANG%20ERIK%20K%C3%BCl%C3%B6leges%20term%C3%A9k%20%28USP%29%20A%20DiVin%20Porcello%20-%20A%20Sonkab%C3%A1rban.pdf |z Dokumentum-elérés |