A magyar regionális gasztronómiai kultúra újjáéledése, turisztikai vonzerejének bemutatása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | belföldi utazások gasztronómia idegenforgalom környezettudatos gazdálkodás regionális trendek rendezvények turizmus |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26004 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26004 | ||
| 005 | 20200922100340.0 | ||
| 008 | 200703suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kapronczay Judit | |
| 245 | 1 | 2 | |a A magyar regionális gasztronómiai kultúra újjáéledése, turisztikai vonzerejének bemutatása |c Kapronczay Judit |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A magyarság identitásának szerves része a magyar regionális gasztronómia, ezért szakdolgozati témám ezt, a táplálkozásnak, az átlagember gasztronómiához való viszonyának, valamint gazdasági és turisztikai jelentőségének összefüggésén keresztül mutatja be. | |
| 695 | |a belföldi utazások | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a idegenforgalom | ||
| 695 | |a környezettudatos gazdálkodás | ||
| 695 | |a regionális trendek | ||
| 695 | |a rendezvények | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26004/1/Szakdolgozat%20-%20Kapronczay%20Judit%202020.pdf |z Dokumentum-elérés |