A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Anna Heléna
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:biotermékek
fenntartható fejlődés
fenntartható fogyasztás
fenntarthatóság
ökotermelés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26010

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26010
005 20200907113515.0
008 200703suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Tóth Anna Heléna 
245 1 2 |a A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata  |c Tóth Anna Heléna  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkám során a már jelenleg alkalmazott fenntartható módszereket mutatom be. A vendéglátásban már jelen lévő környezettudatos megoldások kivitelezése és ezek lehetséges fejlesztése a fő témák. 
695 |a biotermékek 
695 |a fenntartható fejlődés 
695 |a fenntartható fogyasztás 
695 |a fenntarthatóság 
695 |a ökotermelés 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26010/1/T%C3%B3th%20Anna%20Hel%C3%A9na_projektmunka-v%C3%A9gleges.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26010/2/nyilv%C3%A1noss%C3%A1gi%20nyilatkozat.pdf  |z Dokumentum-elérés