A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | biotermékek fenntartható fejlődés fenntartható fogyasztás fenntarthatóság ökotermelés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26010 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26010 | ||
| 005 | 20200907113515.0 | ||
| 008 | 200703suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Anna Heléna | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata |c Tóth Anna Heléna |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám során a már jelenleg alkalmazott fenntartható módszereket mutatom be. A vendéglátásban már jelen lévő környezettudatos megoldások kivitelezése és ezek lehetséges fejlesztése a fő témák. | |
| 695 | |a biotermékek | ||
| 695 | |a fenntartható fejlődés | ||
| 695 | |a fenntartható fogyasztás | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a ökotermelés | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26010/1/T%C3%B3th%20Anna%20Hel%C3%A9na_projektmunka-v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26010/2/nyilv%C3%A1noss%C3%A1gi%20nyilatkozat.pdf |z Dokumentum-elérés |